Rajapintapäivät 2023

Last modified by tkjheikk@helsinki_fi on 2024/01/16 08:16

Rajapintapäivät järjestetään 16.-17.11.2023

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 16.11. järjestetään työpajapäivä.

Perjantaina 17.11. epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä yhdistävät tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita mukaan!

Ilmoittauduthan Rajapintapäiville täältä. Tapahtuma on osallistujille maksuton. 


Welcome to the Rajapinta Days November 16-17, 2023!

Our annual unconference will be organized in November 16-17, 2023. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 16.11. is a workshop day. 

Friday 17.11. is an unconference day, which builds upon the ideas and proposals of the participants.

Please register here. The event is free of charge.


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT. 

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.