Moodle oli suljettu 27.6.2018, sillä Moodle päivittiin uuteen versioon. Päivityksen jälkeen ulkonäkö ja navigointi muuttuvat. Uusi Moodle on modernimpi ja mobiiliystävällisempi.


Kurssilla navigointi helpottui

Vasemmalla olleet lohkot Navigointi ja Asetukset yhdistyvät yhdeksi osioksi.

Pääset liikkumaan Moodlessa vasemmassa reunassa olevalla Navigointi-valikolla. Navigointi-valikon voi piilottaa ja ottaa esille klikkaamalla  hampurilaisikonia.

Katsaus kursseistani -sivulla valikko on suppeampi:Navigointi-valikon kohdasta


Kurssin sivulla ollessasi Navigointi-valikko sisältää lisäksi linkit kurssin osioihin, osallistujiin ja arviointeihisi. Esimerkiksi:Lisäksi voit näppärästi siirtyä aineistosta ja tehtävästä toiseen tiputusvalikolla tai edelliselle tai seuraavalle sivulle nuolipainilkkeilla.


Poista minut kurssilta-painike löytyy uudessa versiossa oikealta ratassymbolin takaa. Huom. Ethän poista itseäsi Moodle-alueelta ennen kuin arvosanasani on rekisteröity WebOodiin!Helsingin yliopiston Moodlen etusivu nykyaikaistui

Toiminnot ovat kuitenkin samat eli moodle.helsinki.fi-sivuilta löytyy mm. linkki Katsaus kursseistani -sivulle, josta löydät kaikki kurssisi tuttuun tapaan. Ks. tarkemmin


Opiskelijan Moodle-oppaasta löydät tarkemmia ohjeita.


Apua Moodlen ongelmatilanteissa
Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save