Rajapintapäivät järjestetään verkossa 18.-19.11.2021

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Koronatilanteesta johtuen vuoden 2021 Rajapintapäivät järjestetään pääasiallisesti verkossa. Torstaina 18.11. on työpajapäivä, ja perjantaina 19.11. tapahtuman verkkoepäkonferenssi. Ilmoittaudu epäkonferenssiin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen työpajoihin tapahtuu sähköpostitse suoraan niiden järjestäjille sitten, kun työpajaohjelma on julkaistu.

Tältä sivulta löytyy tietoa ohjelmasta, ja ohjeet presentaation tai workshopin pitämiseen Rajapintapäivillä. 


EPÄKONFERENSSI

Perjantain 19.11. epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä pohtivat tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita!

Epäkonfrenssin ohjelma ja lisätiedot: 

19.11. Epäkonferenssi / Unconference

ETÄTYÖPAJAPÄIVÄ

Torstaina 18.11. on mahdollisuus järjestää Rajapintapäivien teemaan sopivia työpajoja. Myös hallituksella on ässiä hihassaan, mutta jos sinulla on idea työpajasta ja mahdollisuus sen toteuttamiseen, otathan rohkeasti yhteyttä rajapintapaivat@rajapinta.co viimeistään 4.11. Työpajat voidaan järjestää joko virtuaalisesti tai paikan päällä, kunhan huomioidaan mahdolliset koronaan liittyvät rajoitukset. Työpajan voi järjestää paikkakunnalla, joka järjestäjille parhaiten sopii. 

Lisätiedot työpajoista:

18.11. Työpajapäivä / Workshops Welcome to the Virtual Rajapinta Days November 18-19, 2021

Our annual unconference is organized on November 18-19, 2021. The event is open to all interested in the study of digital society and digital methods. The unconference will be held mostly online, with possible offline workshops on 18.11 depending on the pandemic situation and the organisers' preference. 

Thursday 18.11. is a workshop day. Registration to workshops happens by sending an e-mail directly to the organisers after the program is published. Read more, and learn how suggest your own workshop: 18.11. Työpajapäivä / Workshops

Friday 19.11. is the unconference day, which is built upon the ideas and proposals of the participants. Register to the unconference (19.11) through this form. Read more, and add your presentation to the program: 19.11. Epäkonferenssi / Unconference


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Yhdistyksen toimintaa ja Rajapintapäivien järjestämistä tukee Koneen Säätiö.

Rajapinta ry  is an association that focuses on the study of digital society and the application of digital methods to social research. The association is supported by Kone Foundation.