Blog

Kirjastoparserit (cron)

There are lots of anti snoring solutions that you can buy. Some work nicely for a few people, while some don't. A number of solutions really do not benefit anyone at all.

Asiakasliittymän tekninen määrittely

Nelli-wikiin on lisätty "Public interface project 2008-2011" -sivu, josta löytyy asiakasliittymän teknisen määrittelyn alustava kuvaus. Dokumentti löytyy Kehittämisyhteistyön välineet-sivun alta. Sivulta löytyy myös linkki demojen palautelomakkeelle.

EL Commons wiki

Ex Libris ja IGeLU ovat julkaisseet EL Commons -sivuston, joka on Ex Libriksen ja käyttäjäryhmien yhteinen wiki-pohjainen sivusto. Sivusto koostuu käyttäjien wikistä ja ns. developer zonesta. Sivustolle on tarkoitus koota ohjeita, rajapintojen dokumentaatiota ja käyttäjien tekemää koodia. Jonkin verran aineistoa siellä jo onkin. Sivusto löytyy osoitteesta www.exlibrisgroup.com. Oman tunnuksen luomiseksi on ensin kirjauduttava sisään yhteisillä Documentation Centerin (MetaLib, SFX) tunnuksilla tai SupportWebin (Voyager) tunnuksilla. Jos tunnusten luomisessa on ongelmia, ottakaa yhteyttä sähköpostilla (englanniksi) osoitteeseen elcommons@exlibrisgroup.com.