Child pages
  • Miksi Tuo-toiminnolla ei saa kopioitua kaikkea sisältöä?
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tätä ohjetta ei enää päivitetä. Ks. Opettajan Moodle-opas.


Oletko yrittänyt kopioida vanhan Moodle-kurssin sisältöä uudelle kurssille Tuo-toiminolla? 1.9 Moodleen tehdyistä kursseista ei Tuo-toiminnolla siirry uudelle kurssialueelle perinteiset kurssitiedostot! Tämä johtuu tiedostonhallinnan täydellisestä uudistumisesta, kun olemme siirtyneet 25.6.2012 käyttämään Moodlen 2.2 versiota. Tarkista aina kurssialueesi Tuo-toiminnon jälkeen ja lisää kurssialueelle kuvatiedostot ja liitetiedostot uudelleen, oikeille paikoilleen. Mikäli sinulla ei ole tiedostoja omalla työasemallasi tallessa, voit ladata ne talteen vanhalta kurssialueeltasi Moodlesta (Asetukset-lohkossa näkyvä kansio "Perinteiset kurssitiedostot").

Jos kurssialue on alunperin luotu Moodle 2.2:n puolelle, niin Tuo-toiminto toimii normaalisti ja myös tiedostot monistuvat mukana.

Tuo-toiminolla ei myöskään saa kopioitua opiskelijoiden tuottamaa sisältöä eli sen vuoksi esimerkiksi tietokannan tai sanaston tietueet eivät kopioidu automaattisesti alueelta toiselle. Näiden osalta voit tehdä erillisen tietueiden siirron (siirry ko. aktiviteettiin > valitse Asetukset-lohkosta Vie).