Palattuani töihin vuoden tauon jälkeen, kohtasin ongelman. Mistä saisin mahdollisimman nopeasti käsityksen siitä mitä kuuluu verkko-opetukselle tänä päivänä, missä ovat ne hotspotit, keihään kärjet, trendinenät ja kuumat perunat, joita kannattaa seurata. Eri tieteenaloilla on varmasti omat äänitorvensa, mutta luulisin sosiaalisen median verkostoista löytyvän myös kohtalaisen yleisesti aihetta käsitteleviä blogeja, twitter-tilejä tai muita yhteisöjä joiden seuraamisesta saattaisi olla hyötyä.

Fabussa olisikin kiva vertailla ja suositella lempi-feedejä ja vaihtaa kontakteja. Kiinnostavaa olisi myös tehdä galluppia virtojen seuraamiseen käytetyistä medioista. Itse olen vannoutunut Netvibesin käyttäjä, ja twitter-virtaa seuraan Firefoxin Echofon-plugarilla.

Tule jakamaan syötteesi tai kuulemaan kuka on muiden mielestä ihan must-follow-bloggaaja!

Kirjoitetaanpa tänne Tieken muistioon näitä yhteisiä ajatuksia. (copy-pastesin titanpadista Tieken muistioon, sillä näyttää siltä, että Muistiossa on usampi väri eri kirjoittajille -> mahdollisuus useampaan samanaikaiseen kirjoittajaan)

  • No labels

2 Comments

  1. ...tänne (esim.) olisi sitten mahtava saada lista näistä feedeistä/blogeista/tweeteistä!

    1. Aivan, minua kiinnostaisi tietää minkälaisia twitterin hashtageja seuraatte ja mitä niistä tuumaatte, onko esim. #edtech hyväksi havaittu? Mitä muita suosittelette?