Child pages
  • Miten avaan tai suljen kurssialueeni (näkyvyys opiskelijoille)?
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kurssialue avataan ja suljetaan kurssin opettajien toimesta kurssialueen asetuksista. Uudet kurssialueet ovat oletuksena suljettuja. Asetuksiin pääset Asetukset-lohkon kohdasta "Muokkaa asetuksia".

Näkyvyys opiskelijoille kohdasta valitaan joko "Tämä kurssi on suljettu opiskelijoilta" tai "Tämä kurssi on avoinna opiskelijoille". Kurssialueen avaaminen ja sulkeminen tehdään aina käsin Moodle-kursseilla (sitä ei voi valitettavasti ajastaa). Kurssialueen avaamisen jälkeen kurssin koko nimi tulee näkyviin tdk:n kurssikategoriaan Moodlen etusivulle.

Avaamisen lisäksi kannattaa myös määritellä rekisteröitymisessä käytettävä kurssiavain, mikäli opiskelijat itserekisteröityvät kurssille. Avain määritellään Käyttäjähallinnan kohdasta "Osallistujien lisäämistavat" > Itserekisteröityminen > Muokkaa.

Lisätietoja asetuksista löydät opettajan oppaasta.