Tämän navigointipalkin saa piiloon sivun ylälaidan -painikkeesta.

Child pages
  • Virtuaalitilan käyttöopas
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Nämä sivut on toteutettu Helsingin yliopiston wikipalvelulla. Alla on joitakin reseptimuotoisia ohjeita wikin käyttämiseen, mutta ei ole haitaksi tutustua myöskin wikin pikaohjeisiin tai termiin itseensä. Sivujen muokkaaminen ja kommenttien lisääminen vaativat kirjautumisen. Haka-luottamusverkostoon kuuluvien organisaatioiden tai Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksen omistavat voivat käyttää sitä, muut voivat luoda itselleen tunnuksen wikin käyttöä varten.

Paikasta toiseen pääsee käyttämällä tekstissä olevia linkkejä, sivun vasemmassa laidassa olevaa navigointipalkkia tai sivun ylälaidassa olevaa polkua (Dashboard > TASUKO (Created by helakorp 25062008) > jne). Navigointipalkin leveyttä voi muuttaa tarttumalla osoittimella sen vasempaan laitaan ja sen saa piiloon ja uudelleen näkyviin yläpalkissa Search-ruudun vasemmalla puolella olevasta pienestä kuvakkeesta.

Mikäli haluat tallentaa tai tulostaa sivuja itsellesi, kirjautumalla saat käyttöösi mahdollisuuden Tallentaa sivuja MS Word tai PDF -dokumenteiksi. Toiminnot löytyvät Tools-valikosta, joka sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa. Toki tulostaminen suoraan selaimestakin onnistuu, mutta sivunasettelun kanssa voi olla vähän niin ja näin.

Tasuko-sivuston sisällöt (kuvat, tekstit) on suojattu tekijänoikeuslaissa, ja niitä tulee käyttää hyvän tavan mukaisesti.  Tekstejä saa lainata ja käyttää esimerkiksi opetuksessa, kun lähde mainitaan. Sivustolle kootut powrpoint -diat on tarkoitettu opetuskäyttöön. Tasuko-sivuston saa linkittää muihin palveluihin ja sivustolla on myös linkkejä muihin www-sivustoihin.  

  Ota yhteyttä!

Palautetta sivustosta tai esimerkiksi täydennysehdotuksia kirjallisuuslistaan voi lähettää osoitteeseen:

 tasuko-hanke@helsinki.fi

Sivukartta löytyy täältä

  • No labels