Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Rajapintapäivät järjestettiin verkossa 19.-20.11.2020

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Koronatilanteesta johtuen vuoden 2020 Rajapintapäivät järjestettiin verkossa. Torstaina 19.11. oli etätyöpajapäivä, ja perjantaina 20.11. tapahtuman muoto oli verkkoepäkonferenssi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauminen tapahtumaan on päättynyt. Tapahtuma on osallistujille maksuton. 

EPÄKONFERENSSI

Perjantain 20.11. epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä pohtivat tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita!

Epäkonfrenssin ohjelma ja lisätiedot: 

20.11. Epäkonferenssi / Unconference

ETÄTYÖPAJAPÄIVÄ

Torstaina 19. marraskuuta järjestettiin kaksi työpajaa: Corpus linguistic tools for absolute beginners (13.00-14.30) ja Data Session (14.45-16.15)

Lisätiedot työpajoista:

19.11. Työpajapäivä / Workshops 


Welcome to the Virtual Rajapinta Days November 19-20, 2020

Our annual unconference was organized on November 19-20, 2020. The event is open to all interested in the study of digital society and digital methods. Because of the corona situation, the unconference was held online. 

  • Sign up is now closed. The event is free of charge.

Thursday 19.11. was a workshop day with two workshops: Corpus linguistic tools for absolute beginners and a Data Session. More information: 19.11. Työpajapäivä / Workshops 

Friday 20.11. was an unconference day, which built upon the ideas and proposals of the participants: 20.11. Epäkonferenssi / Unconference


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Yhdistyksen toimintaa ja Rajapintapäivien järjestämistä tukee Koneen Säätiö.

Rajapinta ry  is an association that focuses on the study of digital society and the application of digital methods to social research. The association is supported by Kone Foundation.  • No labels