Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Rajapintapäivät järjestettiin 7.-8.11.2019

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 7.11. pidettiin työpajapäivä.

Perjantaina 8.11. pidettiin epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka ohjelma muodostui osallistujien yhteistyössä. 


Rajapinta Days were organized Nov 7-8, 2019!

Our annual unconference was organized in Otaniemi, Espoo 7.-9.11.2019. The event was open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 7.11. was a workshop day

Friday 8.11. was an unconference day that built upon the ideas and proposals of the participants.


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT. 

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.

  • No labels