Skip to end of metadata
Go to start of metadata

--------

Ensimmäiset Rajapintapäivät järjestettiin Dipolissa, Espoon Otaniemessä 2.-3.11.2017.

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä teknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennalisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 2.11. oli työpajapäivä, jossa paneuduttiin kahteen teemaan: verkkotutkimuksen eettisiin ohjeisiin ja datankeruu- ja tallennusinfrastruktuureihin. Lue lisää työpajoista täältä.

Perjantain 3.11. epäkonferenssi (unconference) oli avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostui osallistujien yhteistyössä. Katso päivän toteutunut ohjelma täältä.

First Rajapinta Days were organized in Dipoli, Espoo, Nov 2-3 2017.

Our first annual unconference was organized in Dipoli, Espoo 2.-3.11.2017. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 2.11. was a workshop day where we focused on two themes: online research ethics and infrastructures of digital data collection. See here for more info.

Friday 3.11. was an unconference day, which builds upon the ideas and proposals of the participants. Please see the final schedule here.


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT.

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.

  • No labels