Child pages
  • Työpaja (vertais- ja itsearviointi)
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Työpaja (vertais- ja itsearvionti)

Työpajaa käytetään itse- ja vertaisarvioinnissa.

Näet vertais-/itsearvioinnin vaiheet tehtävän palautussivulta. Aktiivinen vaihe on korostettu vihreällä ja tehdyt vaiheet näkyvät -merkillä.Töiden palautus

Kun opettaja avaa vertaistyöpajan, tulee opiskelijalle näkyviin "Aloita palautuksen tekeminen" painike.
Anna palautuksellesi otsikko ja lisää vastauksesi pdf-tiedostona (suositus) tai kirjoittamalla vastauksesi suoraan Palautuksen sisältö -kenttään.


Vertaisarviointi

Seuraavassa vaiheessa annat vertaispalautetta ja/tai itsearvioit tehtäviä opettajan ohjeiden mukaan. Vertaisarviointi-kohdassa näet kuinka monta työtä arvioit sekä montako arviointia on vielä tekemättä. Opettajan valitsemista asetuksista riippuen palautetta annetaan/saadaan nimettömänä.

Pääset arvioimaan klikkaamalla Arvioi-painiketta.


Ao. esimerkissä palautetta annetaan opettajan määrittelemien kriteerien mukaan. Yleispalaute on merkitty tähdellä (*), joten se on pakollinen kenttä.


Vertaisarvioiden arviointi

Tässä vaiheessa et voi enää muokata palautuksia tai vertaisarvioita. Opettaja laskee loppuarvosanat ja voi antaa palautetta sekä palautetuille töille että vertaisarvioijille.Suljettu

Kun opettaja sulkee työpajan, tulevat arvosanat näkyviin.

Työn arvosana on muiden opiskelijoiden antama kokonaisarvosana työstäsi.

Vertaisarvioinnin arvosana kertoo, miten olet onnistunut vertaisarvioinnissasi suhteessa muihin arviointeihin. Jos arviointisi poikkeaa muiden antamista arvioinneista, saat huonomman arvosanan.


Näet saamasi palautteen klikkaamalla työsi nimeä.Save

Save