Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Rajapintapäivät järjestettiin 17.-18.11.2022

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä. Tältä sivulta löytyy tietoa ilmoittautumisesta, workshop -ohjelmasta, ja ohjeet presentaation tai workshopin pitämiseen Rajapintapäivillä.

Vuoden 2022 Rajapintapäivät järjestettiin ensisijaisesti Aalto-yliopiston päärakennus Dipolissa, Espoon Otaniemessä. Torstai 17.11. oli työpajapäivä, ja perjantaina 18.11. järjestettiin epäkonferenssi. Ilmoittautudu epäkonferenssiin tällä lomakkeella 8.11. mennessä. Tarjoamme kahvia ja pientä syötävää, mutta osallistujia pyydetään varautumaan omakustanteiseen lounaaseen. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi tai ilmoittautua viime tingassa, ota yhteyttä rajapintapaivat@rajapinta.co. 
Ilmoittautuminen työpajoihin tapahtuu sähköpostitse suoraan niiden järjestäjille sitä myötä, kun työpajaohjelma valmistuu.

EPÄKONFERENSSI

Perjantain 18.11. epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä pohtivat tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita!

Epäkonfrenssin ohjelma ja lisätiedot: 

18.11. Epäkonferenssi / Unconference

TYÖPAJAPÄIVÄ

Torstaina 17.11. on mahdollisuus järjestää Rajapintapäivien teemaan sopivia työpajoja. Jos sinulla on idea työpajasta ja mahdollisuus sen toteuttamiseen, otathan rohkeasti yhteyttä rajapintapaivat@rajapinta.co viimeistään 4.11. – mitä aiemmin tiedämme työpajasta, sitä enemmän ehdimme sitä markkinoimaan! Työpajat voidaan järjestää joko virtuaalisesti tai paikan päällä. Työpajan voi järjestää paikkakunnalla, joka järjestäjille parhaiten sopii. 

Lisätiedot työpajoista:

17.11. Työpajat / Workshops


Welcome to the Rajapinta Days November 17-18, 2022

Our annual unconference was organized on November 17-18, 2022. The event was open to all interested in the study of digital society and digital methods. The unconference took place in Aalto-yliopisto's main building Dipoli (Otakaari 24, Espoo). The location of the workshops might differ depending on the preference of the organisers. 

Friday 18.11. was the Unconference day, which is built upon the ideas and proposals of the participants. Register to the unconference through this form by 8.11. If you want to register later or cancel your registration, please contact rajapintapaivat@rajapinta.co. 
We offer coffee and snacks, but ask participants to prepare to buy their own lunch. Read more, and add your presentation to the program: 18.11. Epäkonferenssi / Unconference

Thursday 17.11.
was a workshop day. Registration to workshops happens by sending an e-mail directly to the organisers after the program is published. Read more, and learn how suggest your own workshop: 17.11. Työpajat / Workshops


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Yhdistyksen toimintaa ja Rajapintapäivien järjestämistä tukee Koneen Säätiö.

Rajapinta ry  is an association that focuses on the study of digital society and the application of digital methods to social research. The association is supported by Kone Foundation.  • No labels