Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

******************

Tätä opasta enää ei päivitetä. Ks. Opiskelijan opas

******************


Moodle-opas Helsingin Avoimen yliopiston opiskelijoille

  • Tämä opas on Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa opiskeleville, jotka käyttävät opinnoissaan Moodle-oppimisympäristössä. Ohjeet on laadittu Moodle-version 2.2 mukaisiksi. Ohjeiden päivittämisestä vastaa Avoimen yliopiston verkko-opetuksen tuki 1.5.2016 asti.

...

Tip

Katso tiedostojen palautus vaihe vaiheelta.

Katso verkkotekstin palautus vaihe vaiheelta.

Include Page
Wiki ryhmätyössäryhmä- ja yksilötehtävissä
Wiki ryhmätyössäryhmä- ja yksilötehtävissä

Arvioinnit

Palautusajan jälkeen opettaja voi antaa Moodlessa tehtävästä palautetta, jonka pääset lukemaan tehtävän palautusalueelta. Palaute ja arviointi näkyvät myös Asetukset-lohkon Kurssin ylläpito -> Arvioinnit kohdassa. Yleensä opettaja kertoo Foorumilla, koska hän antaa mahdollisen palautteen. Opintojakson kokonaisarvosanan löytyy WebOodista.

...

Tip
titleNeuvontaa opiskelijoille

Moodle-kurssin

  • sisältöön ja työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä (materiaalit, tehtävät, ohjeet, arviointikriteerit, aikataulut ym.) kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä kurssin opettajaan. Jokainen opettaja vastaa oman kurssinsa toiminnasta ja sisällöstä.
  • Moodlen teknisissä ongelmissa ota yhteys avoin-verkkotuki@helsinki.fi
    Yleisemmissä Moodlen käyttöön liittyvissä kysymyksissä opiskelijat voivat ottaa yhteyttä Helpdeskiin helpdesk@helsinki.fi tai puh. 02941 55555. Lisätietoja saat myös helpdeskin ohjesivustolta.


Save

Save