Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen aineistoja

Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Kun löydät hyviä viitteitä, tarkista tuleeko lehti Helka- tai Linda-kirjastoon.

2.

...

artikkeleiden lukemiseen ja tulostamiseen

Palvelussa on paljon venäläisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten julkaisuja ilmaisina kokoteksteinä (pdf-ikoni, jossa on vihreä "vyö" päällä). Tiettyjen lehtien artikkeleihin pääsy edellyttää kuitenkin sopimusta. Slavica on hankkinut vuosikerrat 2011-2012 kymmenestä kielitieteen ja kirjallisuuden lehdestä.

Päästäksesi Slavican hankkimiin e-lehtiin käytä eLIBRARY.RU-palvelua Helsingin yliopiston Nelli-portaalin kautta, sekä yliopiston verkossa ollessasi että etäkäytössä. Löydät eLIBRARY.RU-palvelun Nellistä kirjoittamalla ”etsi tai selaa aineistoja” --hakulaatikkoon hakusanaksi elibraryru. Slaavilaisen kirjaston hankkimat lehdet löytyvät eLIBRARY.RU:n pääsivulla oikealla olevasta Для Вас открыт доступ --kuvakkeesta, kohdasta Список журналов (kuva alla). Päästäksesi lukemaan artikkeleita, sinun täytyy vielä rekisteröityä eLIBRARY.RU:n asiakkaaksi. Muista, että sekä ilmaisten että HY:lle lisensoitujen lehtien artikkeleiden lukeminen (= "vihreävöisten" pdf-tiedostojen avaaminen) edellyttää palveluun rekisteröitymistä.

Kun löydät kiinnostavan artikkelin, klikkaa "vihreällä vyöllä" varustettua PDF-kuvaketta. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, artikkeli aukeaa. Jos et ole rekisteröitynyt palveluun, saat tekstin: Для доступа к полному тексту необходимо вначале войти в библиотеку! eli rekisteröidy palveluun (kts ohjeet yllä).

Käyttösäännöt

Tulossa...

Miten voin ostaa artikkelin itselleni, jos sitä ei ole ilmaiseksi tai kirjastonkaan kautta saatavilla

...