EXPIRED: This space has not changed for 18 months. If no page in it is changed in another 6 months the space will be archived and deleted on 2024-04-05.

Matematiikan ja tilastotieen laitoksen opintosivualue

Page History

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Warning
titleMyöhässä ilmoittautuminen ja tentin peruminen

Mikäli ilmoittautuminen unohtuu tehdä määräaikaan mennessä weboodissa, voi ilmoittautumisen tehdä vain joko käymällä henkilökohtaisesti ilmoittautumassa laitoksen kansliassa (C329) tai soittamalla kansliaan 02 941 51506. Ilmoittautumisajan jälkeen tentin voi perua pätevästä syystä vain soittamalla tai käymällä laitoksen kansliassa. Myöhästyneitä tentti-ilmoittautumisia ja tentin perumisia ei oteta vastaan sähköpostilla VAIN SÄHKÖPOSTILLA osoitteeseen mathstat-info@helsinki.fi. KESÄLLÄ 2016 TENTTI-ILMOITTAUTUMISTA EI TARVITSE ERIKSEEN PERUA.

Laitoksen tentit löytyvät weboodista Opinto-oppaat-sivun kautta, valitse Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta ja sieltä Matematiikan ja tilastotieteen laitoksen kohdalta. Välilehdillä ovat opetustiedot, tentit ja tiedot opintojaksoista. Alla myös suorat linkit sekä matematiikan että tilastotieteen tentteihin.

...