Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen aineistoja

Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Ilmaisten ja HY:n lisensoimien artikkelien lukeminen (= pdf-tiedostojen avaaminen) ei enää edellytä palveluun rekisteröitymistä eikä kirjautumista, kun aineistoihin mennään Nelli-portaalin kautta. Nellissä resurssin saa esiin kirjoittamalla Etsi tai selaa aineistoja -luukkuun eLibrary.ru.

Rekisteröitymällä palveluun voit kuitenkin mm. tallentaa omia hakujasi. 

...

Päästäksesi Slavican hankkimiin e-lehtiin käytä eLIBRARY.RU-palvelua Helsingin yliopiston Nelli-portaalin kautta, sekä yliopiston verkossa ollessasi että etäkäytössä. Löydät eLIBRARY.RU-palvelun Nellistä kirjoittamalla ”etsi tai selaa aineistoja” --hakulaatikkoon hakusanaksi elibraryru. Slaavilaisen kirjaston hankkimat lehdet löytyvät eLIBRARY.RU:n pääsivulla oikealla olevasta Для Вас открыт доступ --kuvakkeesta, kohdasta Список журналов (kuva alla). Päästäksesi lukemaan artikkeleita, sinun täytyy vielä rekisteröityä eLIBRARY.RU:n asiakkaaksi. Muista, että sekä Sekä ilmaisten että HY:lle lisensoitujen lehtien artikkeleiden lukeminen (= "vihreävöisten" pdf-tiedostojen avaaminen) edellyttää palveluun rekisteröitymistäpalvelun käyttöä Nelli-portaalin kautta.

Kun löydät kiinnostavan artikkelin, klikkaa "vihreällä vyöllä" varustettua PDF-kuvaketta. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, artikkeli aukeaa. Jos et ole rekisteröitynyt palveluun, saat tekstin: Для доступа к полному тексту необходимо вначале войти в библиотеку! eli rekisteröidy palveluun (kts ohjeet yllä).

Käyttösäännöt

Tulossa...

Miten voin ostaa itselleni artikkelin

...

,

...

joka ei ole

...

vapaasti käytettävissä?

Palvelussa mainitaan artikkelien osto luottokorteilla (Visa ja Master), mutta ainakin meidän testaamisen tulokset olivat huonot: ostoyrityksistä tuli virheilmoituksia ja toiminnot katkesivat. Slavica koettaa nyt neuvotella toisenlaisen ostotavan maksullisiin artikkeleihin.

...