Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Vanhentuneet wikialueet poistetaan automaattisesti käytöstä seuraavasti:
1) Wikialue merkitään ensin vanhentuneeksi (EXPIRED) jos viimeisimmästä muokkauksesta on 18 kuukautta tai enemmän. Merkintä tehdään wikialueen nimeä automaattisesti muuttamalla. Lisäksi kaikille alueen ylläpitäjille lähetetään sähköpostiviesti.
2) Kenellä tahansa jolla on wikialueelle muokkausoikeus on sen jälkeen kuusi (6) kuukautta aikaa tehdä muokkaus, mille tahansa sivulle. Wikialueen ylläpitäjä voi myös osaltaan estää poistaminen muokkaamalla wikialueen nimeä.
3) Mikäli vanhentuneeksi merkatulla wikialueella ei ole muokattu mitään sivua (tai wikialueen nimeä) yhteensä kahteen vuoteen (18+6 kk), se poistetaan käytöstä. Tämän jälkeen wikialue ei siis enää löydy wikipalvelusta eikä ole kenenkään käytettävissä.

Valitsemalla pitkät aikajänteet pyritään turvaamaan kaikkien "normaalissa" käytössä olevien wikialueiden häiriötön käyttäminen. Mikäli sinulla on jostain syystä tarvetta pitää wikipalvelussa materiaalia jonka muokkaussykli ylittää tuon 24 kuukautta, niin ota yhteys ylläpitoon osoitteen helpdesk at helsinki.fi kautta.

  • No labels

1 Comment

  1. Jos sinulla on wikissä tärkeää materiaalia mitä ei kuitenkaan enää juurikaan päivitetä, kannattaa ottaa sisältö talteen esimerkiksi pdf- muodossa. Tuon pdf-tiedoston voi sitten halutessaan liittää vaikka jonnekin aktiivisemmin ylläpidetylle wikialueelle. Kts. tarkemmin Atlassianin ohjeista: Export Content to Word, PDF, HTML and XML