Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kaikkien Hy:n käyttäjien tuki- ja neuvonta

Tietotekniikkaosaston neuvonta: Helpdesk www.helsinki.fi/helpdesk/7000

Huom: Vierailijoille ei tarjota tukea tai neuvontaa (Vierailija=kirjautunut käyttäjä, jolla itse luotu tunnus)

Pedagoginen tuki ja koulutus opettajille

Opetusteknologiapalveluiden asiantuntijat: : opetusteknologia 'at' helsinki 'dot' fi.

6 Comments

 1. Unknown User (apiirain@helsinki.fi)

  Hei,

   

  perustin yhteistyöhankkeelle wiki-sivuston, mutta en saa liitettyä HY:n ulkopuolisen organisaation henkilöä wikialueeseen. Pitäsi kai onnistua koska on Haka(?)-käyttäjä. Tulee viesti: User riina.tuominen@mamk.fi could not be found. Please confirm his or her existence with a Confluence Administrator.

   

  Yst. terveisin

  Anne Piirainen

  1. Hei, Haka-käyttäjien pitää ensin kirjautua kerran Hy:n wikiin jotta heidät voi lisätä alueelle. Tarkistin asian ja nyt kyseinen käyttäjä löytyy  wikistä, joskin hänen käyttäjätunnuksensa ei ole sama kuin tuo sähköpostiosoite. Eli kannattaa poimia hänet tekemällä haku sähköpostiosoitteen perusteella.  

 2. Hei! Mikä voi olla vikana, kun henkilö ei pääse kirjautumaan wikiin ollenkaan? Wiki aukeaa kyllä, mutta kun painaa loginia, tulee herja Bad request. Helppari sanoi vaan, että täytyy ottaa yhteyttä laitoksen wiki-pääkäyttäjään, mutta eihän meillä mitään sellaisia ole ypassa.

  1. Hei, oletteko kokeillut kirjautumista eri sivuilla? Ainakin tuolla perusosoitteella https://wiki.helsinki.fi pitäisi toimia kaikilla käyttäjillä riippumatta siitä miten jonkun yksittäisen alueen käyttöoikeudet on asetettu. Sinänsä tuollaista Bad requestia ei pitäisi tulla missään tapauksessa. Jos tämä ongelma vielä toistuu, suosittelen lähettämään ruutukaappauksen Helpdeskiin ja tarkentamaan samalla, jos vain suinkin mahdollista:

   • mikä oli käytetty verkko-osoite
   • käyttäjätunnus
   • mikä selain&käyttöjärjestelmä 
   • päivä ja kellonaika
   1. Hei,

    asia saatiin korjattua. Kyse oli siitä, että henkilöllä on niin monta Alma-ryhmää (it-yhdyshenkilö), että se vaikutti johonkin kapasiteettiin. En tarkemmin tiedä, mutta asia on siis hoidettu.

 3. Onkohan kukaan muu kokenut sellaista bugia, että wikin editori menee täysin jumiin, kun erehtyy valitsemaan pätkän tekstiä? Ongelma esiintyy omalla macillani Firefox-selaimessa, mutta sen sijaan Safarilla toimii normaalisti. Saisiko tätä mitenkään korjattua? Selaimen vaihtaminen tekee työn vähän hankalaksi.