Blog
Go to start of metadata

Monille tänä vuonna luoduille wikialueille ei ole pystynyt lisäämään Gliffy-kuvia. Ongelma johtuu wikialueen luontityökalun virheestä.

Voit kuitenkin korjata ongelman jo luomillasi sivuilla. Toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Space Tools -linkkiä wikialueen sivupalkin alalaidassa
  2. Valitse Overview -välilehti
  3. Paina Edit Space Details -linkkiä
  4. Kopioi teksti tekstilaatikosta Home page
  5. Poista sen jälkeen teksti (sivun etusivun nimi) tekstilaatikosta Home page ja paina Save-painiketta
  6. Liitä kopioimasi teksti takaisin tekstilaatikkoon Home page ja paina Save-painiketta

Luontityökalu vaihdetaan uuteen, jonka jälkeen sillä luoduille uusille wikialueille voi lisätä Gliffy-kuvia kuten ennenkin.

• No labels