Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Rajapintapäivät järjestetään 7.-8.11.2019

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennalisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 7.11. klo 10-16 järjestetään työpajapäivä. . Työpajat järjestetään Otaniemiessä Väre-rakennuksessa.

Perjantain 8.11. klo 9:30-16:30 epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä yhdistävät tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita mukaan! Epäkonferenssi järjestetään Otaniemen Dipolissa.


Ilmoittautuminen on päättynyt.

Welcome to Rajapinta Days!

Our annual unconference will be organized in Otaniemi, Espoo 7.-9.11.2019. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 7.11. at 10am -16pm is a workshop day (Väre building, Otaniemi). 

Friday 8.11. at 9.30am - 16.30pm is an unconference day, which builds upon the ideas and proposals of the participants. The unconference takes place in Dipoli.


Registration has ended.

— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT.

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.

  • No labels