Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ensimmäiset Rajapintapäivät järjestetään Dipolissa, Espoon Otaniemessä 2.-3.11.2017.

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä teknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennalisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 2.11. on työpajapäivä, jossa paneudutaan kahteen teemaan: verkkotutkimuksen eettisiin ohjeisiin ja datankeruu- ja tallennusinfrastruktuureihin. Lue lisää työpajoista täältä.

Perjantain 3.11. epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä yhdistävät tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita mukaan! Katso ohjeet oman aiheesi ehdottamiseksi täältä.


Welcome to Rajapinta Days!

Our first annual unconference will be organized in Dipoli, Espoo 2.-3.11.2017. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 2.11. is a workshop day where we focus on two themes: online research ethics and infrastructures of digital data collection. See here for more info.

Friday 3.11. is an unconference day, which builds upon the ideas and proposals of the participants. Please see guidelines for making your own proposal here.


— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT.

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.

  • No labels
Write a comment…