Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Rajapintapäivät järjestetään 7.-8.11.2019

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennalisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Torstaina 7.11. klo 10-16 järjestetään työpajapäivä. Työpajapäivän ohjelmaa päivitetään vielä syyskuun aikana. Työpajat järjestetään Otaniemiessä.

Perjantain 8.11. klo 9:30-16:30 epäkonferenssi (unconference) on avoin ja osallistumiseen pohjaava tapahtuma, jonka agenda muodostuu osallistujien yhteistyössä. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaalisia menetelmiä yhdistävät tai kehittävät aiheet ovat erinomaisen tervetulleita mukaan! Epäkonferenssi järjestetään Otaniemen Dipolissa.


Ilmoittauduthan Rajapintapäiville täältä. Tapahtuma on osallistujille maksuton. 

Welcome to Rajapinta Days!

Our annual unconference will be organized in Otaniemi, Espoo 7.-9.11.2019. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Thursday 7.11. at 10am -16pm is a workshop day. 

Friday 8.11. at 9.30am - 16.30pm is an unconference day, which builds upon the ideas and proposals of the participants. The unconference takes place in Dipoli.


Please register here. The event is free of charge.

— —

Rajapinta ry on vuonna 2017 perustettu teknologian, yhteiskunnan ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen kohtaamispaikka. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteiskuntatieteellistä teknologian tutkimusta sekä digitaalisten ja laskennallisen menetelmien käyttöä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivien järjestämistä ovat tukeneet Koneen Säätiö sekä Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT.

Rajapinta ry is an association that focuses in the study of digital society and application of digital methods to social research.

  • No labels