Child pages
  • Mukaan toimintaan
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mukaan toimintaan

Ovin toimintaan voi hypätä mukaan missä tahansa Avoimessa Ovissa tai muussa tapahtumassa. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä halutessasi - tapahtumiin osallistumiseksi jäsenyyttä ei vaadita. Liittymällä postilistoillemme ja Facabook-ryhmään tiedät missä tapahtuu ja milloin.

Postituslistat

Ovi tarjoaa sähköisiä forumeja vinokkaiden käyttöön peräti kolmen sähköpostilistan muodossa. Tärkein listoista on ovi-tiedotus, jolle välitetään tapahtuma- ja kokouskutsut ja muut tiedonannot. Tietoduslistalle voivat kirjoittaa vain hallituksen jäsenet ja muut vastuuhenkilöt. Keskustelut käydään ovi-keskustelu-listalla, jota seuraamalla pysyy usein myös tiedotuslistaa paremmin perillä Ovin arjesta. Ovi-keskusteluun voivat tilausosoitteestaan kirjoittaa listan tilaajat. Muista osoitteista lähettäminen onnistuu listojen ylläpitäjän aktiivisuudesta riippuen.

Suosittelemme uusille ovilaisille liittymistä sekä tiedotus- että keskustelulistalle.

Tekniset tiedot

Listat ovat Majordomo-listoja. Liittyäksesi lähetä siis osoitteeseen Majordomo@Helsinki.FI vapaasti otsikoitu viesti, joka koostuu riveistä:

subscribe ovi-tiedotus
subscribe ovi-keskustelu

Jos kuulut jo jommankumman listan tilaajiin tai et halua tilata toista listaa, jätä sen rivi pois komennosta. Halutessasi poistua muuta subscribet unsubscribeiksi. Kun haluat keskustella, lähetä viestisi @helsinki.fi-päätteellä täydennettyyn ovi-keskustelu-osoitteeseen, mutta älä lähetä liitetiedostoja tai HTML:ää, äläkä toista aikaisempien viestien tekstiä tarpeettomasti, niin olet ystävällinen.

Ongelmatapauksissa listojen ylläpitäjän tavoittaa osoitteista owner-listan-nimi@helsinki.fi.

 

 

 

Jäsenyys

Tapahtumiimme osallistumiseksi ei ole välttämätöntä liittyä Opiskelijavinokkaiden jäseneksi, mutta halutessasi kannatusmielessä liittyä (tai vaikkapa vain saadaksesi edullisesti Setan jäsenyyden ja jäsenedut), se tapahtuu pyytämällä Avoimessa Ovissa tai tulostamalla itse hakulomake, ja toimittamalla se täytettynä hallitukselle. Opiskelevaksi jäseneksi "voidaan hyväksyä opiskelija, jolla on siteitä pääkaupunkiseudulle ja joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen" ja kannattavaksi jäseneksi "yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa."

Jäsenmaksut

Opiskelevien jäsenien jäsenmaksu vuodelle 2015 on 5 €, kannattavien henkilöjäsenien 10 € ja kannattavien yhteisö- ja säätiöjäsenien 40 €. Mikäli summa tuntuu kukkarollesi kohtuuttomalta rasitteelta, voidaan siitä neuvotella (hallituksella on oikeus myöntää alennusta "sosiaalisin perustein tai yhdistystä hyödyttäneen toiminnan ansiosta").

Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2015 alkaen joko kerhoillassa taloudenhoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille FI46 6601 0001 1961 12 Ålandsbankeniin.  Jäsenmaksun viitenumero on 1009. Ilmoita maksun viestiosassa nimesi vain, mikäli maksat muulta kuin omalta tililtäsi.

Facebook

Ovilla on oma Facebook-ryhmä, jossa ilmoitetaan tapahtumistamme ja keskustellaan yhdistyksen toiminnasta vapaamuotoisesti.