Child pages
  • Katsaus kursseistani
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Katsaus kursseistani

Kirjautumisen jälkeen näet henkilökohtaisen Katsaus kursseistani -aloitussivusi. Sivulla näkyvät ne kurssit, joilla olet osallistujana tällä hetkellä.

Viimeksi katsotut -lohkoon listautuvat ne kurssit, joilla olet viimeksi käynyt.

Kurssien yhteenveto -kohdassa voit etsiä kursseja sekä

  • lajitella kurssejasi esim. siten, että vain käynnissä olevat kurssit näkyvät:  • merkitä kursseja suosikiksi ja piilottaa itseltäsi:
  • järjestää kurssit kurssin nimen tai viimeisen käyntipäivämäärän mukaan
  • valita, haluatko näkymän listana, kuvallisina “kortteina” tai listana kurssikuvauksen kanssa:

Jos opettaja on ottanut kurssilla käyttöön edistymisen seurannan, se näkyy janana Katsaus kursseistani -sivulla. Jana näyttää, kuinka monta prosenttia edistymisen seurannassa mukana olevista toiminnoista Moodlessa on tehty. Huom. Vaikka janan mukaan olisit tehnyt 100 % kurssista, se ei välttämättä tarkoita että kurssi olisi suoritettu: opettaja ei välttämättä ole määritellyt edistymisen seurantaan kaikkia kurssin pakollisia tehtäviä ja tenttejä. Lue lisää edistymisen seurannasta.Oletuksena jokaisella näkyy oikealla lohkot Aikajana, Tulevat tapahtumat ja Kalenteri. Aikajanalla näet tulevat aktiviteetit. Voit jaotella kursseja päivämäärien mukaan tai kurssin nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.

Halutessasi voit lisätä itsellesi muita lohkoja esim. Suosikit (eli suosikiksi merkitsemäsi kurssit) ja Viimeaikaiset kohteet (aktiviteetit ja aineistot). Voit muokata Katsaus kursseistani -sivuasi klikkaamalla sivun oikeasta ylälaidasta “Muokkaa tätä sivua haluamaksesi”-painiketta . Lohkoja lisäät sen jälkeen vasemman palstan lopussa olevasta “Lisää lohko”-painikkeesta .


Jos kurssilistastasi puuttuu kursseja, et ole vielä liittynyt niille kursseille mukaan.

Yläpalkin Kurssikategoriat pääset selaamaan Moodlen kaikkia kurssikategorioita ja tarvittaessa itserekisteröitymään uusille kursseille.


Voit myös etsiä kursseja hakutoiminnolla, joka löytyy

  • Moodlen etusivulta
  • Katsaus kursseistani -sivulta


Katso tarkemmin; Kurssialueille rekisteröityminen.

Jos haluat jonkun vanhan kurssisi pois Katsaus kursseistani -sivulta, voit piilottaa kurssin itseltäsi. Voit myös poistaa itsesi kurssilta kokonaan kurssilta, mutta poistamisen jälkeen et pääse kurssille enää lainkaan ja samalla myös kurssilla olevat tuotoksesi menevät opettajalta piiloon kokonaan eli ethän koskaan liity pois sellaisilta kursseilta, joiden arviointia ei vielä ole tallennettu Sisuun!  Poistaminen tapahtuu klikkaamalla oikealla ylhäällä olevaa rataskuvaketta ja sieltä "Poista minut kurssilta xx". Tämän jälkeen kurssi poistuu myös Katsaus kursseistani -sivultasi. Opettajalla on mahdollista merkitä kurssit päättyneiksi ja/tai sulkea kurssit opiskelijoilta niin, että opiskelijan tuotokset säilyvät, mutta kurssi ei näy opiskelijoille enää Katsaus kursseistani -sivulla. Mainitse näistä mahdollisuuksista opettajallesi, jos kurssi on päättynyt, mutta et halua siltä kokonaan pois. Opettaja tekee kurssin sulkemisen kaikille kurssin opiskelijoille kerralla.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save