Child pages
  • Aktiviteetit-lohko
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Aktiviteetit

Tämä lohko on näppärä laajoilla kurssialueilla, joissa on käytössä paljon eri työvälineitä. Lohkon kautta osallistujat pääsevät suoraan esimerkiksi kaikkiin tehtävänpalautuksiin tai kaikille keskustelualueille tarvitsematta etsiä toimintoa kurssialueen etusivulta. Jos otat Aktiviteetit-lohkon käyttöön, muista nimetä eri aktiviteetit selvästi ja kirjoittaa ohjeistukset suoraan aktiviteetteihin. Jos opiskelija siirtyy esim. tehtävänantoon suoraan aktiviteetit-lohkosta, hän ei välttämättä lue kurssin etusivulla mahdollisesti olevaa ohjetta.

Aktiviteetit-lohkon kautta saat näkyviin ns. koostesivun kaikille aktiviteeteillesi, esimerkiksi keskustelualueista taulukkonäkymän, josta on helppo hallita tilauksia ja tarkistaa lukemattomien viestien määrä. Tämä koostesivu näkyy myös opiskelijoille.

 

Keskustelualueet näkyvät omalla koostesivullaan Aktiviteetit-lohkossa, jos se on lisätty kurssialueelle, ja kurssilla on ainakin yksi keskustelualue lisättynä. Jos haluat piilottaa aiheista keskustelualueiden linkit, voit toimia seuraavasti: Oletetaan, että kurssissa on 10 aihetta. Mene kurssialueen asetuksiin, ja vaihda aiheiden määräksi 11. Siirrä kaikki keskustelualueet aiheeseen 11, ja tämän jälkeen vaihda aiheiden määräksi taas 10. Nyt keskustelualueet näkyvät ainoastaan koontisivulla, mutta ei itse kurssin rakenteessa.