Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Laitoksen tiedotuslistat - mailing lists

math-stat@helsinki.fi 

Laitoksen kaikkeen yleiseen tiedotukseen tarkoitettu lista. Listalle voi laittaa viestejä seminaareista, kollokviosta, muista tapahtumista, jne. Listalle voi liittyä kuka tahansa, katso ohjeet täältä. Listalla lisätään automaattisesti kaikki työsuhteessa olevat.

This list can be used for general announcements such as seminars, colloquia, opened positions, etc. All the people from the matlait-henkilosto and matlait-dos-emeritus lists have been added to this list. Anyone can join the list (for example students, part-time teachers etc.), see instructions here.

matl-opiskelijat@helsinki.fi

Laitoksen opiskelijoiden tiedotuslista. Listalle voi liittyä kuka tahansa matematiikan tai tilastotieteen pää- tai sivuaineopiskelija sekä muut opiskelusta kiinnostuneet, katso ohjeet täältä. Listalla tiedotetaan vain opiskeluun liittyvistä asioista ja tapahtumista

Mailing list for students. Anyone studying mathematics can join, see instructions here. The list is used only for announcements concerning studies or studying at the department.

Seuraavat listat ovat lähinnä hallinnon käyttöön

matlait-henkilosto@helsinki.fi

Listalla ovat laitoksella työsuhteessa olevat ja sitä käytetään sellaiseen viestintään, joka on tarkoitettu vain työsuhteessa oleville (mm. tietyt talous- ja henkilöstöasiat). Tällä listalla olijat ovat myös math-stat-listalla.

matlait-dos-emeritus@helsinki.fi

Listalla ovat laitoksen emeritukset sekä laitoksella toimivat dosentit. Tällä listalla olivat ovat myös math-stat-listalla.

Listojen ylläpidosta vastaa Päivi Lindeman.

  • No labels