Skip to end of metadata
Go to start of metadata

1. Liity sähköpostilistalle.

Listalle liittymisen jälkeen (tai ylläpitäjän liitettyä sinut) saat automaattisen Tervetuloa-meilin Majordomo-järjestelmästä. Jos tätä meiliä ei kuulu, ota yhteys listan ylläpitäjään: owner-hyde-lista(ät)helsinki.fi. 

2. Osallistu toimintaan.

Em. toimenpiteiden jälkeen voit tulla tutustumaan Hyden ja Teepakin järjestämään toimintaan. Toimintaan osallistuminen ei aluksi edellytä jäsenmaksun maksamista, mutta jossakin vaiheessa maksun suoritusta aletaan vaatia. Pääsääntöisesti edellytämme jäsenmaksua viimeistään yli yön kestäviin tapahtumiin osallistuvilta.

Tapahtumakohtaiset maksut on jokaisen osallistujan tietysti aina maksettava. Nämä maksut kerätään kulujen kattamiseksi, ja maksun suuruudesta ilmoitetaan tapahtumakutsussa.

3. Lisää tietosi jäsenrekisteriin.

Jäsenrekisteri ei ole tällä hetkellä käytössä, selvenee piakkoin. Jäsenmaksutiedot kirjataan jäsenrekisteriin, joten omat tiedot kannattaa lisätä sinne ennen jäsenmaksun maksamista.

Jäsenrekisteriin tietonsa laittaneet pääsevät myös selaamaan puhelinluetteloa kirjautumalla sisään omalla tunnuksellaan.

4. Maksa jäsenmaksu.

Hyden täysjäsenyys vaatii jäsenmaksun maksamista. Näin saat äänioikeuden kokouksissa ja voit osallistua toimintaan tutustumiskauden jälkeen.

5. Paina oma Hyde-huivisi.

Hydellä on oma huivi, jonka painamisajankohdat tiedotetaan sähköpostilistalla, yleensä huiveja painetaan syksyllä.

  • No labels