Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei! Yritän lisätä gliffy diagramia, mutta kun valitsen diagramin ja painan create, sivu jää vain lataamaan. Ei toimi firefoxilla eikä chromella. Onko gliffyssä jokin väliaikainen vika vai onko ongelma käyttäjässä tai koneessani?

Testikaavio

 • No labels

13 Comments

 1. Kokeilin itsekin Safarilla ja Chromella enkä onnistunut luomaan uusia kaavioita. Laitan viestiä ylläpidolle josko vaikka ko. plugarin päivittäminen auttaisi. Kiitos ilmoituksesta!

 2. Ei ole uusia versioita, päivitin viimeksi maaliskuussa. Minä onnistuin lisäämään kaavion firefoxilla. Mää ihmettele kauhiast.

  1. En onnistunut Firefoxilla enkä Chromella. Gliffy ei kummallakaan auennut, latausikkuna jäi vain pyörimään.

 3. No hyvä että ongelma on muillakin!

 4. Olemassaolevien kaavioiden muokkaus näkyy kuitenkin toimivan.

 5. Pitää paikkansa. Muistaakseni pari kertaa aiemmin on tapahtunut samaa: uusia kaavioita ei voi luoda, mutta vanhoja on päässyt muokkaamaan.

 6. Tästä on nyt tiketti toimittajalla.

 7. Nyt löytyi jotain vihreilmoituksia sekä palvelimen debuggauslogista että selaimen konsolilta. Ehkä tämä vielä ratkeaa joskus.

 8. Lisää tietoa mutta ei kovin selkeää. Liittyy alueiden luomiseen SOAP-rajapinnan kautta. Luontityökalulla luodut alueet ovat rikki, Gliffy ei käynnisty. Liittyy jotenkin Home pageen, on mahdollista korjata vaihtamalla se, en ole vielä päässyt kunnon käsityksen asiasta.

 9. Lopullinen ratkaisu näyttäisi olevan luopuminen SOAP-rajapintaa käyttävästä luontityökalusta. SOAP on julistettu vanhentuneeksi, joten ei auta vikistä sen bugeista. REST-rajapinnalla taas ei voi vielä tehdä kaikkea tarpeellista. Olen jo antanut HY:n tunnuyksille oikeuden käyttää Confluencen omaa luontityökalua.  Rikkinäisen alueen näyttäisi saavan kuntoon näin helposti: Poista alueen asetuksista home page. Palauta se. Ja Gliffy toimii.

 10. Hei! Poistin home pagen ja nyt en saa sitä takaisin... Katosi koko space tools -valikko.

 11. Taisin muuten ilmaista itseäni epäselvästi tuolla. Home pagea ei siis tuhota, vaan se poistetaan alueen asetuksista ja palautetaan sitten taas asetuksissa home pageksi.

 12. Nyt toimii gliffy ja home pagekin on palautettu - kiitokset! (smile)