Child pages
  • Oppikirjoja
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Oppikirjoja

Yliopiston kirjaston hankkimia s-kirjoja:

  • Booknavigator-käyttöliittymässä kirjat on ryhmitelty tieteenaloittain. Huom! Tilastotieteen kirjat ovat matematiikan alla mm. nimikkeillä Statistics, Bayesian statistics, Regression analysis, Hypothesis testing jne.
  • Dawsonera-palvelusta löytyy monia tilastotieteen kirjoja (käytä Shibboleth-kirjautumista). Vihreällä avatulla lukolla merkityt kirjat ovat kokonaan pysyvästi luettavissa (tai sähköisesti lainattavissa muutamaksi päiväksi) tässä palvelussa. Full Text -rajauksella Advanced search -haussa palvelu näyttää pelkästään kokonaan luettavissa olevia kirjoja (paljon!).
  • Ebrary-palvelu.
  • Springerin kirjoja (kirjoita Nelli-portaalin aineistohakuun SpringerLink). Monia kirjoja voi ostaa edullisesti nidottuina Springerin linkistä, ja moni kirja on sieltä ilmaiseksi imuroitavissa (esim. International Encyclopedia of Statistical Science).
  • Kirjan s-versiota voi hakea myös Helkan kautta.

Muita s-kirja-palveluita:

Oppikirjoja voi ostaa kätevästi netin kautta (ulkomailta ostettaessa maksutapa on yleensä luottokortti):

Toimitusajan lyhentämiseksi kirja kannattaa ostaa kaupasta, jossa se on valmiiksi hyllyssä ("in stock"). Wiley'in ja Springerin kirjat saattaa olla edullisinta ostaa kustantajien omista kirjakaupoista: Wiley Europe ja Springer (ks. yltä myös SpringerLink-palvelusta).

Kirjojen haku- ja hintavertailupalvelut ovat helppokäyttöisiä:

Oppikirjoja on joskus halvinta ostaa Suomesta:

Monet kirjat on ostettavissa sähköisessä muodossa OnlineBooksista. (Sivuston ylläpitäjällä ei ole kokemusta tästä palvelusta. Palautetta kokemuksista saa mieluusti lähettää.)

Sivu on päivitetty 18.8.2015.

 

Takaisin Aikasarja-analyysin ja ekonometrian linjan kotisivulle

  • No labels