Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mikä on Matrix?

Matrix on Helsingin Yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö, jossa on jäseniä noin 500.

Matematiikka on yksi Helsingin Yliopiston haastavimpia tutkinto-ohjelmia, jossa lahjakkaista nuorista kasvaa laaja-alaisen ongelmanratkaisun ammattilaisia niin teollisuus-, finanssi- ja yliopistomaailman tarpeisiin. Matrix perehdyttää uudet matematiikan fuksit yliopistomaailmaan ja järjestää monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Tukemalla ainejärjestömme toimintaa yrityksellänne on mahdollisuus välittää hyvä kuva itsestänne tulevaisuuden osaajille. Alla on lyhyt katsaus erilaisiin yhteistyömuotoihimme. Kaikissa yhteistyökuvioissa kannattaa olla yhteydessä Matrixin yritysvastaaviin matrix-yritysvastaavat@helsinki.fi niin kasataan yhdessä yhteistyösopimukseen juuri teille sopiva kokonaisuus.

Työpaikkailmoitukset

Matrixilla on oma sähköpostilista työpaikka-ilmoituksille ja se tavoittaa noin 200 matematiikan opiskelijaa tällä hetkellä. Sähköpostilistamme on erinomainen tapa välittää tietoa avoinna olevasta työpaikasta matematiikan opiskelijoille. Listalle matrix-tyo@helsinki.fi voi lähettää työpaikka- ja harjoitteluilmoituksia (ei opetustehtäviä) matematiikan nykyisiä ja vastavalmistuneita opiskelijoita ajatellen. Listalle soveltuvat myös Matrix ry:n ulkopuoliset matemaatikoille suunnatut työelämätietoutta lisäävät tiedotteet ja tapahtumailmoitukset.

Yrityksen tai yhdistyksen ensimmäinen viesti listalle on maksuton. Tämän jälkeen jokainen sähköpostiviesti maksaa lähtökohtaisesti 50 e kpl.

Haalarimainokset

Syksyllä aloittaville fukseille tilataan opiskelijahaalarit Matrixin väreissä. Mainos opiskelijahaalareissa tuo näkyvyyttä moneksi vuodeksi ja haalareita tilataan kerralla noin sadalle aloittavalle opiskelijalle. Hintoja ja tarkempia tietoja kannattaa kysyä matrixin yritysvastaavilta.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat ainejärjestön vuoden kohokohta, joka kokoaa yhteen niin uusia kuin vanhojakin jäseniä ja ne jörjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa. Ota yhteyttä Matrixin yritysvastaaviin, niin voimme etsiä juuri teidän yrityksellenne sopivan tavan osallistua ja olla esillä vuosijuhlassamme.

Excursiot

Järjestämme excursioita eli yritysvierailuita moniin eri alojen yrityksiin. Excursiot tuovat näkyvyyttä yritykselle ja siellä on hyvä mahdollisuus luoda erinomainen kuva työpaikasta pian valmistuville matemaatikoille.

 

  • No labels