Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Matrixissa toimii joukko erilaisia kerhoja, joiden toimintaan kaikki voivat osallistua. Matrixin vanhoja, jo toimintansa lopettaneita, kerhoja ovat elokuvakerho, filosofiakerho, käsityökerho Silmukka, naiskerho Trinity ja hinguere-kerho.

Toiminnassa olevat kerhot

Jätkäntappajat
Huutopussia, maailman parasta korttipeliä, pelaava Matrixin kerho. 

FC Matrix
FC Matrix on matemaatikoiden oma jalkapalloon ja futsaliin keskittyvä joukkue, joka pelaa yliopistosarjaa. Harjoitteluun joukkue ei ole toistaiseksi sortunut, mutta Matrixin liikuntavuorolle torstaisin ovat kaikki tervetulleita.

SB Matrix

SB Matrix on  Matrixin Unisportin sarjassa pelaava sählyjoukkue.

Tauolla olevat kerhot

Kyykkäkerho
Matrixin kansainvälisen maailmanmestaruudenkin voittanut kyykkäjoukkue järjestää ympäri vuoden tapaamisia ja kyykkäotteluita kaikille kyykästä kiinnostuneille. Kyykkävuoden kohokohta on luonnollisesti Akateemisen kyykän MM-kilpailut vuoden alussa.

Marssikerho Kontraktio
Matrixin marssikerho Kontraktio järjestää iloisia ja reippaita marsseja Helsingin eri kolkkiin.

ViAGra
Matrixin VIini And GRAdu -kerho. Kerhon tarkoituksena on toimia vertaistukena graduntekijöille (ja miksei kandin/väikkärinkin) ja siellä voi kertoa mieltä vaivaavat ongelmat aiheeseen liittyen. Joskus se kun selittää ongelman muille ääneen, auttaa itseä tajuamaan siitä enemmän. Ja viinihän on akateeminen juoma.

Weierstrass
Matrixin kuoro Weierstrass on kerhoista vanhin ja porskuttaa vauhdikkaasti eteenpäin. Kuoron voi havainnoida jännistä äänistä laitoksen hiljaisuudessa tai vaikkapa Matrixin pikkujouluista ja vuosijuhlilta esiintymästä. Lisätietoa kuorosta voi kysellä Komerosta.

Kerhon perustaminen

Kerhon voi perustaa kuka tahansa matrixlainen. Jos keksit loistavan idean, jonka luulet kiinnostavan myös muita jäseniä ja jonka pohjalta haluaisit perustaa uuden kerhon taikka olet kiinnostunut herättämään henkiin jonkin vanhoista kerhoista, ota yhteyttä Matrixin hallitukseen. Tarkistathan kuitenkin ensin, ettei samankaltaista kerhoa ole jo toiminnassa. Hallitus ja muut kerhonvetäjät antavat mielellään neuvoja mm. tilojen varaamisesta. Lisäksi hallitus voi myöntää pientä avustusta kerhoille.

 

  • No labels