Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Matrix järjestää aika ajoin kemuleita eli täysin alkoholittomia hengailuja, joiden aiheena voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Ehdotuksia uusista kemuliaiheista otetaan vastaan!

Mitä erilaisia kemuleita on järjestetty?

Karjalanpiirakkakemulit

Karjalanpiirakkakemulit järjestettiin 18.10.2007 Benitassa Leppäsuonkadulla. Tehtiin itse taikina, puuro sekä munavoi ja opeteltiin tekemään piirakoita. Rypyttäminen onnistui suurimmaksi osaksi hyvin, mutta ei se näkö vaan se maku. Kyllä omatekemät ovat parhaita.

Numb3rs-kemulit

Numb3rs-kemulit pidettiin Uuden ylioppilastalon Mannerheim-salissa 14.12.2007. Kemuleilla katsottiin monta Numb3rs-tv-sarjan jaksoa, joista löytyi myös opiskelijamatemaatikoille tuttuja juttuja. Suorituksen tukena mehua ja karkkia.

Leffakemulit

Numb3rs-kemulien lisäksi on järjestetty runsaasti muita kemuleita kuten gangsterileffakemulit, Disney-leffakemulit, 28-kemulit ja AV-kemulit.

Haalarimerkkiompelukemulit

Ensimmäiset haalarimerkkiompelukemulit järjestettiin 24.4.2008 vappua valmistellen, ja ne on siitä asti järjestetty keväisin uusien fuksien saatua haalarinsa. Kemuleilla ommellaan yhdessä haalarimerkkejä, yksin kun on niin tylsää, nautitaan mahdollisista tarjoiluista ja ostellaan tai vaihdellaan merkkejä.

Kuvia ensimmäisiltä haalarimerkkiompelukemuleilta.

Stand-Up -kemulit

Stand-upia Uudella ylioppilastalolla Cajsassa (Mannerheimintie 5 B, 4. kerros).

Pätkät:
Total Comedy-Sami Hedberg
Total Comedy-Andre Wickström
Total Comedy-Niko Kivelä
Total Comedy-Ilari Johansson
Andre Wickström-Ensimmäinen Jäähyväiskeikka
Jeff Dunham-Arguing with myself
Pablo Fransísco-Bits and pieces

  • No labels