Konfabulaari 2014 järjestetään tiistaina 21.10.2014 klo 9 - 16 Helsingin yliopiston Minervatorilla, osoitteessa Siltavuorenpenger 5 AIlmoittaudu ja tule mukaan suunnittelemaan ohjelmaa!

Ohjelma

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien ilmoittamista fabuista, paikan päällä organisoituvasta open space -sessioista. Pakalle voi tulla koko päiväksi tai vain osaksi aikaa. Paikan päällä sovitaan myös jatkopaikasta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on vapaaehtoista mutta toivottavaa.

Konfabulaari?

Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin ja vapaamuotoinen tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka teemana on laajasti netti ja yliopistot. . Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille ja tietenkin suurelle yleisölle.

Konfabulaarin periaatteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta.

Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa 2014 jo yhdeksättä kertaa.

Mitä mukaan?

Tuo mukaasi (a) itsesi sekä (b) aiheita joista haluat keskustella: osa ohjelmasta sovitaan vasta paikan päällä. Npaa myös mukaan (c) kollega tai pari! Joissain sessioissa saattaa olla hyötyä (d) läppäristä ja/tai tabletista.


Järjestäjät

Konfabulaarin järjestävät Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskus ja valtiotieteellisen tiedekunnan opetuksen kehittämispalvelut.

 

 

Lataa tapahtuman PDF-posteri.

 

 

  • No labels