Kiitos kaikille osallistuneille! Konfabulaari 2012 järjestetään ensimmäisellä opetusperiodien väliviikolla (22. - 26.10.2012). Ehdota tarkkaa päivää Konfabulaarissa perustetussa suomalaisten korkeakoulujen yhteisessä Yammer-verkostossa.

Konfabulaari 2011 järjestetään torstaina 27.10.2011 klo 9 - 16 Helsingin yliopistolla osoitteessa Unioninkatu 40. Ilmoittaudu ja tule mukaan suunnittelemaan ohjelmaa!

Ohjelma

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien koostamista fabuista.

Ilmoittautuminen

Kaikkia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan E-lomakkeella.

Kts. lista ilmoittautuneista

Fabun vetäjät, muistakaa käydä kirjaamassa oman fabusi ohjelmaan

Ohjeita osallistujille

Järjestäjät

Konfabulaarin järjestävät Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskus ja Valtiotieteellisen tiedekunnan verkko-opetuksen kehittämistiimi.

Konfabulaari?

Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka teemana on sosiaalinen media ja yliopistot. Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille ja tietenkin suurelle yleisölle. Konfabulaarin periaatteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta.

Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa 2011 jo kuudetta kertaa.

Peukuta konfabulaaria ja tulosta esite!

Kerro Konfabulaarista kollegoillesi ja ystävillesi: Lataa Konfabulaarin tulostettava esite (PDF). Kaksipuolinen A4 soveltuu taitettuna postitettavaksi ja sellaisenaan seinälle.

Twitterissä: #konfabu

Could not retrieve http://search.twitter.com/search.rss?ors=konfabulaari+%23konfabu - Page not permitted. Gone