Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka teemana on sosiaalinen media ja yliopistot. Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille. Konfabulaarin periaatteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta. Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa jo viidettä kertaa.

Konfabulaari 2010 järjestetään Helsingissä torstaina 28.10.2010 klo 9.30-16.00. Paikkana Metsätalo, Unioninkatu 40. Tervetuloa!

Seuraa konferenssia etänä osoitteessa https://connectpro.helsinki.fi/konfabu/. Videointi alkaa noin klo 10. Etäosallistujat voivat äänestää keskenään, mitä fabua näytetään.

Ohjelma

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien koostamista fabuista.

Ilmoittautuminen

1. Ilmoittaudu Konfabulaariin e-lomakkeella
(Katso listaa tähän mennessä ilmoittautuneista.)

2. Ilmoita vetämäsi fabu myös ohjelmaan

Ohjeita osallistujille

Miten käytän wikiä?

Järjestäjät

Konfabulaarin järjestävät Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskus ja Valtiotieteellisen tiedekunnan verkko-opetuksen kehittämistiimi

  • No labels