Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka aiheena on sosiaalinen media ja yliopistot.

Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille. Tavoitteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta. Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa kolmatta kertaa.

Konfabulaarin ohjelma koostuu perinteisten konferenssiesitelmien sijaan fabuista. Fabut ovat mitä tahansa sessioita, esim. esitelmiä, demoja, työpajoja tai keskustelutilaisuuksia: fabun aihe ja tarkka muoto on fabun vetäjän päätettävissä. Kuka tahansa voi ilmoittautua fabun vetäjäksi.

Tämä wiki toimii tapahtuman avoimena suunnittelualustana. Konfabulaariin ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen kirjaudu sisään wikiin, lisää nimesi osallistujalistaan ja oma fabusi ohjelmaan ja osallistu suunnitteluun.

Konfabulaarin järjestää Opetusteknologiakeskus ja Valtiotieteellisen tiedekunnan verkko-opetuksen kehittämistiimi

Aiemmat Konfabulaarit

Uutta Konfabulaarissa? Seuraa keskustelua tai wikin päivityksiä uutissyötteen kautta.


Keskustelu

Could not retrieve http://jaiku.com/channel/konfabulaari/feed/rss - Page not found.

Osallistu keskusteluun Jaikussa

  • No labels