Konfabulaari 2007 on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka aiheena on interaktiivinen/sosiaalinen media ja yliopistot.

Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille. Tavoitteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta. Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa toista ja kaiken kaikkiaan jo kolmatta kertaa.

Konfabulaarin ohjelma koostuu perinteisten konferenssiesitelmien sijaan fabuista. Fabut ovat mitä tahansa sessioita, esim. esitelmiä, demoja, työpajoja tai keskustelutilaisuuksia. Fabujen aihe ja muoto ovat fabun vetäjän päätettävissä. Kuka tahansa voi ilmoittautua fabun vetäjäksi.

Tämä wiki toimii tapahtuman avoimena suunnittelualustana. Kirjaudu sisään, ilmoittaudu osallistujaksi, lisää oma fabusi ohjelmaan ja osallistu suunnitteluun. Voit myös ilmoittautua verkkolomakkeella.

Uutta Konfabulaarissa? Seuraa keskustelua tai wikin päivityksiä uutissyötteen kautta.

Konfabulaarin järjestää Opetusteknologiakeskus ja Valtiotieteellisen tiedekunnan verkko-opetuksen kehittämistiimi

  • No labels