Child pages
  • Tilakonklaavin 16.3.2015 yhteenvetoyritys
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Meille on tulossa joku kulttuurijuttu, josta saanee tietoa Hyyn järjestövaliokunnan Facebook-sivulta

 

Floran päivä on 13.5. Keskustakampuksella

 

Ilmaisia vakuutuksia on mahdollista hakea ainejärjestön liikuntatapahtumiin. Esimerkiksi jos järjestäisimme ”Aspektin bussijuoksukilpailun”, siihen voi hakea ilmaisen vakuutuksen.

 

Palvelutoimistosta voi vuokrata monia asioita, esimerkiksi videotykkejä.

 

Klusterin alaoven pitää olla kiinni kello 22:00 eteenpäin. Jos näin ei ole, ovi on suljettava. Jos matto on asetettu väliin, se on otettava pois ja laitettava ovi kiinni. Tämän säännön rikkomisesta on ollut ikäviä seurauksia.

 

On tulossa Alina-koulutusta muistuttava koulutus (luulisin, että Klusterin käyttösäännöistä tai turvallisuudesta tms.), johon toivotaan jokaiselta ainejärjestöltä koosta riippuen 1-3 osallistujaa. Yksi tulevana lukuvuonna fuksitoimintaa järjestävä henkilö (esimerkiksi/mieluiten tuutori) olisi toivottava osallistuja.

 

Jos esimerkiksi pesuaine on lopussa, siitä voi ilmoittaa Facebook-ryhmään ”HC-tila” tai ”Avainporukka klusterihummaajille”. (HC-tila on ollut aika vähän käytössä oleva Facebook-ryhmä viime aikoina, Avainporukka klusterihummaajille sen sijaan on tärkeämpi ja aktiivisempi ryhmä)

 

Pesuvedet on kaadettava vessanpönttöön, ei lavuaariin. Jos niitä kaataa lavuaariin, seuraukset voivat olla ikävät.

 

Viikkosiivouksessa jääkaapissa olevat vanhentuneet elintarvikkeet on suotavaa heittää pois, vaikka ne olisivat vain päivän vanhoja.

 

Avainlistat on palautettava HC:n postilaatikkoon, jos se ei ole jo tehty.

  • No labels