Opiskelijavinokkaat - OVI ry

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Opiskelijavinokkaat

Opiskelijavinokkaat - OVI ry on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva homojen, lesbojen, biseksuaalien, transsukupuolisten yms. opiskelijoiden yhdistys.

vinokas

lesbo, homo, biseksuaali, transihminen tai muulla tavoin seksuaali- tai sukupuoli-identiteetiltään valtavirrasta eroava henkilö (vrt. queer). Vinokkaan tunnistaminen ei-vinokkaiden lajitovereidensa joukosta ei useinkaan ole helppoa tai edes mahdollista, sillä vinokkaat ovat hyvin vaihtelevan ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Vinokkaan määrittelyssä ulkoiset ominaisuudet ja kasvuympäristö ovatkin toisarvoisia: vinokkaisiin luetaan kaikki, jotka sellaisiksi itsensä tuntevat. (vrt.tatti)

Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Yhdistyksen hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta ovi-hallitus at helsinki.fi.

Tapaamiset

Viikottaiset tapaamisemme pidetään yleensä tiistai-iltaisin klo 18.00 Avoimina Ovina. Kerhohuoneemme on vuoden 2012 alusta uuden ylioppilastalon B-rapussa Mannerheimintie 5:ssä, seitsemännen kerroksen Kupolissa. Kerhoilloissa on ohjelmassa teenjuontia ja vapaata jutustelua tai sovittua ohjelmaa kuten pelejä tai elokuvan katselua. Tarkista aika, paikka ja teema alla olevasta listasta, sähköpostista tai Facebook-ryhmästä!

Tervetuloa!

Tapahtumat

24.2. klo 18 Kakku-OVI, kakkua ja teetä Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs)

3.3. klo 19 Karaoke-OVI, vinokkaat laulamassa karaokea Mann's Streetilla (Mannerheimintie 12 A)

10.3. klo 18 Tavaran vaihto -OVI, vinokkaat pääsevät vaihtamaan itselleen tarpeettomaksi käynyttä tavaraa keskenään Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs)

17.3. klo 18 Leffa-OVI, vinokkaat katsovat leffan (ilmoitetaan myöhemmin) Mannerheim-salissa (Mannerheimintie 5 A, 5. krs) klo 20 alkaen. Sitä ennen vinokkaat tapaavat Kupolissa teen äärellä klo 18->, josta siirrytään klo 20 Mannerheim-saliin.

24.3. klo 18 Origami-OVI, vinokkaat pääsevät tekemään origameja Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs)

31.3. klo 18 Kansainvälinen OVI (englanniksi) yhteistyössä HeSetan Queer&International -ryhmän kanssa Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs)

Jäsenmaksut 2015

Opiskelevien jäsenten jäsenmaksu vuodelle 2015 on 5 €, kannattavien henkilöjäsenien 10 € ja kannattavien yhteisö- ja säätiöjäsenien 40 €. Mikäli summa tuntuu kukkarollesi kohtuuttomalta rasitteelta, voidaan siitä neuvotella (hallituksella on oikeus myöntää alennusta "sosiaalisin perustein tai yhdistystä hyödyttäneen toiminnan ansiosta").

Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2015 alkaen joko kerhoillassa taloudenhoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille FI46 6601 0001 1961 12 Ålandsbankeniin. Jäsenmaksun viitenumero on 1009. Ilmoita maksun viestiosassa nimesi vain, mikäli maksat muulta kuin omalta tililtäsi tai maksat toisen henkilön jäsenmaksun.


  • No labels