Opiskelijavinokkaat - OVI ry

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Opiskelijavinokkaat

Opiskelijavinokkaat - OVI ry on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva homojen, lesbojen, biseksuaalien, transsukupuolisten yms. opiskelijoiden yhdistys.

vinokas

lesbo, homo, biseksuaali, transihminen tai muulla tavoin seksuaali- tai sukupuoli-identiteetiltään valtavirrasta eroava henkilö (vrt. queer). Vinokkaan tunnistaminen ei-vinokkaiden lajitovereidensa joukosta ei useinkaan ole helppoa tai edes mahdollista, sillä vinokkaat ovat hyvin vaihtelevan ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Vinokkaan määrittelyssä ulkoiset ominaisuudet ja kasvuympäristö ovatkin toisarvoisia: vinokkaisiin luetaan kaikki, jotka sellaisiksi itsensä tuntevat. (vrt.tatti)

Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Yhdistyksen hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta ovi-hallitus at helsinki.fi.

Tapaamiset

Viikottaiset tapaamisemme pidetään yleensä tiistai-iltaisin klo 18.00 Avoimina Ovina. Kerhohuoneemme on vuoden 2012 alusta uuden ylioppilastalon B-rapussa Mannerheimintie 5:ssä, seitsemännen kerroksen Kupolissa. Kerhoilloissa on ohjelmassa teenjuontia ja vapaata jutustelua tai sovittua ohjelmaa kuten pelejä tai elokuvan katselua. Tarkista aika, paikka ja teema alla olevasta listasta, sähköpostista tai Facebook-ryhmästä!

Tervetuloa!

Tapahtumat

19.8. klo 18 Avoin Ovi: sisätiloja ja teetä Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs)

26.8. klo 18 Ovi terassilla Freedomissa (Töölön kisahallin takana)

1.9. klo 14-18 Avajaiskarnevaalit keskustakampuksella

klo 18-04 Kupolin järjestöjen yhteiset avajaisbileet Kupolissa

2.9. klo 18 Avoin Ovi: lautapelejä Kupolissa

9.9. klo 18 Uusien ilta I: pullaa ja vinokkaita Kupolissa

16.9. klo 18 Avoin Ovi: teetä ja sympatiaa Kupolissa

23.9. klo 18 Uusien ilta II: lautapelejä ja vinokkaita Kupolissa

30.9. klo 18 Avoin Ovi: teetä ja sympatiaa Kupolissa

7.10. klo 18 Avoin leffailta Cajsassa (Mannerheimintie 5 B, 4. krs)

11.10. klo 20-02 Syysbileet Kupolissa: lisäinfoa tulossa myöhemmin


Jäsenmaksut 2013

Opiskelevien jäsenten jäsenmaksu vuodelle 2013 on 5 €, kannattavien henkilöjäsenien 10 € ja kannattavien yhteisö- ja säätiöjäsenien 40 €. Mikäli summa tuntuu kukkarollesi kohtuuttomalta rasitteelta, voidaan siitä neuvotella (hallituksella on oikeus myöntää alennusta "sosiaalisin perustein tai yhdistystä hyödyttäneen toiminnan ansiosta").

Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2013 alkaen joko kerhoillassa taloudenhoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille FI46 6601 0001 1961 12 Ålandsbankeniin. Jäsenmaksun viitenumero on 1009. Ilmoita maksun viestiosassa nimesi vain, mikäli maksat muulta kuin omalta tililtäsi tai maksat toisen henkilön jäsenmaksun.


  • No labels