Opiskelijavinokkaat - OVI ry

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Opiskelijavinokkaat

Opiskelijavinokkaat - OVI ry on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva sateenkaarevien opiskelijoiden yhdistys.

vinokas

lesbo, homo, biseksuaali, transihminen tai muulla tavoin seksuaali- tai sukupuoli-identiteetiltään valtavirrasta eroava henkilö (vrt. queer). Vinokkaan tunnistaminen ei-vinokkaiden lajitovereidensa joukosta ei useinkaan ole helppoa tai edes mahdollista, sillä vinokkaat ovat hyvin vaihtelevan ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Vinokkaan määrittelyssä ulkoiset ominaisuudet ja kasvuympäristö ovatkin toisarvoisia: vinokkaisiin luetaan kaikki, jotka sellaisiksi itsensä tuntevat. (vrt.tatti)

Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Yhdistyksen hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta ovi-hallitus at helsinki.fi.

Tapaamiset

Viikottaiset tapaamisemme pidetään yleensä tiistai-iltaisin klo 18.00 Avoimina Ovina. Kerhohuoneemme on vuoden 2012 alusta uuden ylioppilastalon B-rapussa Mannerheimintie 5:ssä, seitsemännen kerroksen Kupolissa. Kerhoilloissa on ohjelmassa teenjuontia ja vapaata jutustelua tai sovittua ohjelmaa kuten pelejä tai elokuvan katselua. Tarkista aika, paikka ja teema alla olevasta listasta, sähköpostista tai Facebook-ryhmästä!

Tervetuloa!

Tapahtumat

Ti 8.11. klo 18 Museo-OVI. Paikka ilmoitetaan myöhemmin Fb-ryhmässä ja sähköpostilistalla.

Ti 15.11. klo 18 Avoin OVI Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs.).

Ti 22.11. klo 18 Origameja ja lautapelejä Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs.).

Ti 29.11. klo 18 Avoin OVI ja syyskokous Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs.). Kokouksessa päätetään sääntömuutoksista ja valitaan vuoden 2017 hallitus.

Ti 6.12. klo 18 Itsenäisyyspäivän OVI Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. krs.).

Ti 13.12. klo 18 Pikkujoulusauna Sivistyksessä (Leppäsuonkatu 11).

Jäsenmaksut 2016

Opiskelevien jäsenten jäsenmaksu vuodelle 2016 on 5 €, kannattavien henkilöjäsenien 10 € ja kannattavien yhteisö- ja säätiöjäsenien 40 €. Mikäli summa tuntuu kukkarollesi kohtuuttomalta rasitteelta, voidaan siitä neuvotella (hallituksella on oikeus myöntää alennusta "sosiaalisin perustein tai yhdistystä hyödyttäneen toiminnan ansiosta").

Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2016 alkaen joko kerhoillassa taloudenhoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille FI46 6601 0001 1961 12 Ålandsbankeniin. Jäsenmaksun viitenumero on 1009. Ilmoita maksun viestiosassa nimesi vain, mikäli maksat muulta kuin omalta tililtäsi tai maksat toisen henkilön jäsenmaksun.


  • No labels