• Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry
  • Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry on Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa että matematiikan opiskeluun liittyvää toimintaa. Toimimme myös aineemme opiskelijoiden edunvalvojana yliopistolla. 

Tervetuloa!

Tervetuloa opiskelemaan matematiikan ja tilastotieteen laitokselle! Matrix on kaikkien matematiikan opiskelijoiden, siis myös sinun, ainejärjestö. Järjestämme syksyllä uusille opiskelijoille eli fukseille runsaasti toimintaa aina urheilusta ja excuista bileisiin, joten syksyllä ei varmasti tule tylsää.

Tietoa fuksitapahtumistamme saat näiltä sivuilta, etenkin fuksisivultamme, sinulle lähetetystä Matrixin punaisesta fuksiläystäkkeestä ja syksyllä tuutoriltasi, joka on vanhempi fuksien auttamiseen perehdytetty opiskelija. Fuksioppaastamme löydät paljon opiskeluun liittyvää tietoa sekä apua, ja voithan aina liittyä IRC-kanavallemme #matrix-ry IRCnetissä.

Ajankohtaisinta tietoa tulevista tapahtumista saat liittymällä Matrixin sähköpostilistalle. Katso myös kalenterimme.

 

Ajankohtaista
Matrixilla on ihka ensimmäinen pääyhteistyökumppani, Solinor Oy!

Yhteistyösopimus Solinorin kanssa antaa Matrixille mahdollisuuden tutustua työelämään,
kun taas Matrix puolestaan tuo huippuluokan matemaatikkoja lähelle Solinoria.

Jäsenille tämä tarkoittaa lisää työelämän kontakteja ja uudenlaisia tapahtumia.
Viime keväänä vietettiin leffailtaa Solinorin kanssa
ja ensi syksynä järjestetään ihka ensimmäinen Mathathon.
Tästä lisää informaatiota tulossa myöhemmin.

Lisää tietoa Solinorista osoitteessa: https://solinor.fi/
 

 

 

Tulevat tapahtumat

29.8. Matlun fuksibileet
Tule tapaamaan uusia ja vanhoja opiskelutovereitasi, palauttamaan opiskelumotivaatiosi tai vain nauttimaan Amarillon edullisista hinnoista klo. 20 alkaen!

31.9. Avajaiskarnevaalit ja Limeksen Ex Tempore -bileet
Lukuvuosi lähtee käyntiin perinteiseen tapaan keskustakampuksen avajaiskarnevaaleilla, joiden jälkeen ilta jatkuu Tigerissa.

6.9. Kaverisitsit
Ihmettelevätkö kaverisi, mitä ne sitsit oikein ovat? Oletko toivonut voivasi kutsua ei-matemaatikkokaverisi sitsaamaan kanssasi? Nyt se on mahdollista, sillä Matrix järjestää kaverisitsit! Tällöin pääset tutustuttamaan kaverisi sitsikulttuurin iloihin Alina-salissa klo. 18 alkaen.

24.9. Syksyn TOSI-TV-BILEET
Legendaariset Matrixin syksyn bileet siis tulevat jälleen. 20-vuotista Matrixin taivalta juhlistaen bileistä tulee best evö! Klo. 19 Alinasali muuttuu tosi-tv -sarjoista tutuksi tulleisiin maisemiin. Paikalta löydät niin BB-asukkaita kuin ihanaisia matikkatähtösiäkin.

 

Liikuntavuorot ovat tällä hetkellä kesätauolla mutta jatkuvat taas syksyllä!


Syksyn 2015 fuksitapahtumat löydät täältä!

 

Hallituksen kokous 16/2015

Seuraava Matrixin hallituksen kokous on tiistaina 1.9. klo. 16 Komerossa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki Matrixin jäsenet!

 

 

 

  • No labels