• Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry
  • Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry on Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa että matematiikan opiskeluun ja työelämään liittyvää toimintaa. Toimimme myös aineemme opiskelijoiden edunvalvojana yliopistolla. 

 

 

Ajankohtaista

Uusi opiskelija, tervetuloa mukaan!

Onneksi olkoon uudesta opiskelupaikastasi Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa matematiikalla! Syksysi tulee olemaan mielenkiintoinen ja täynnä tapahtumia, joten henkinen valmistautuminen hauskanpitoon, ystävystymiseen ja mielenkiintoiseen opiskeluun kannattaa aloittaa jo nyt. Matrix on koonnut uudelle opiskelijalle kaiken tärkeän omalle sivulleen, jonne pääset seuraavaa linkkiä seuraamalla: Uudelle opiskelijalle

Matrixin alastonkalenteri 2016

Se on vihdoin täällä - Matrixin Alastonkalenteri 2016!

Matrixin hallitus on tehnyt historiaa julkaisemalla ensimmäisen oman vuosikalenterinsa! Kalenteria voi ostaa Komerosta milloin vain. Kalenteri on varustettu vähäpukeisella matemaatikkokauneudella ja -komeudella tarjotakseen iloa vuoden jokaiselle kuulle. Kalenterin hinta on 10€, ja osa tuotosta lahjoitetaan Punaisen ristin katastrofirahastoon. Ostamalla kalenterin palvelet siis oman mielihyvän lisäksi myös suurempaa hyvää!

Hanki siis jo nyt omasi, tai anna vaikka lahjaksi alastomuutta arvostavalle ystävällesi!

Matrixilla on ihka ensimmäinen pääyhteistyökumppani, Solinor Oy!

Yhteistyösopimus Solinorin kanssa antaa Matrixille mahdollisuuden tutustua työelämään,
kun taas Matrix puolestaan tuo huippuluokan matemaatikkoja lähelle Solinoria.

Jäsenille tämä tarkoittaa lisää työelämän kontakteja ja uudenlaisia tapahtumia.
Viime keväänä vietettiin leffailtaa Solinorin kanssa
ja tänä syksynä järjestettiin ihka ensimmäinen Mathathon.

Lisää tietoa Solinorista osoitteessa: https://solinor.fi/
 

Kesän ja alkusyksyn tulevia tapahtumia

30.9. Nintendo-ilta

Matrixin Nintendo-ilta tulee taas ja tarjolla on jälleen laaja kattaus Nintendo-konsoleita ja hyvää peliseuraa. Perinteiseen tapaan ratkaistaan jälleen minipeliturnauksessa, kuka on Maailman Paras Nintendo-Henkilö™.

Pelailut ovat Klusterilla ja tarjolla on pientä naposteltavaa. Konsolit ovat paikalla ainakin 18-24 joten myöhemminkin voi ilmaantua paikalle.

9.10. Fuksisitsit

Taas on aika Matrixin perinteisten fuksisitsien. Sitsit ovat pöytäjuhlat, joissa on tarjolla kolmen ruokalajin illallinen,

paljon laulamista ja sivistynyttä pöytäseuraa. 

Tänä vuonna Fuksisitsit juhlitaan perinteikkäässä Alina-salissa Uuden Ylioppilastalon (Mannerheimintie 5A) kolmannessa kerroksessa 9.10. Paikalla on hyvä olla jo 18:00, ja pöytiin siirrymme 18:15, minkä jälkeen kertaamme pöytäjuhlien säännöt. Koska kyseessä on yliopistosivistyneistön juhlat, on pukukoodina cocktail (tumma puku/cocktail-mekko). Sitsien hinta on 12 euroa.

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla tietonsa Matrixin ilmoitustaululle ilmestyvään listaan. Matrixin ilmoitustaulu löytyy Exactumin kolmoskerroksen B-käytävältä. Kannattaa olla ajoissa, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Ilmoittautuminen on sitova.

Kannattaa varata rahaa mukaan, sillä paikan päällä on myynnissä esim. Matrixin laulukirjoja (8e).

29.10. Kumpulan Järjestöjen YhteisRisteily (KJYR)

Kumpulan Järjestöjen Yhteinen Risteily eli KJYR tulee taas! Risteilemään kohti Tukholmaa lähdetään Helsingin Olympiaterminaalista lauantaina 29.10. klo 17:00 Silja Symphonylla ja takaisin tullaan maanantaina 31.10. klo 09:55

Risteily on tarkoitettu erityisesti fukseille ja tuutoreille, mutta myös vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita! Tule seilaamaan Itämerelle yhdessä koko Kumpulan kampuksen opiskelijoiden kanssa!

Matrixin kiintiön ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 8.10. 23:59. Ilmoittautuessasi voit joko luoda uuden hytin, tai liittyä jo luotuun hyttiin. Mikäli hytteihin ilmoittautuu vähemmän kuin neljä risteilijää, voidaan hyttejä yhdistellä.

Hytit ovat neljän hengen B-luokan hyttejä. Matkan hinta on 41-43€/hlö ja siihen kuuluu kaksi aamiaista arvoltaan 11,50€, jonka kokonaissumman (23€) voi käyttää missä tahansa laivan ravintolassa ruokailun maksamiseen (ei alkoholiin). Risteilyyn liittyvät lisätiedot ja lasku tulevat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://kjyr.tko-aly.fi/

Seuraava hallituksen kokous 29.9.

Matrixin hallituksen kokous torstaina 29.9. klo 14 Komerossa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki Matrixin jäsenet.

Matrixin liikuntavuoro

Matrixilla on liikuntavuoro torstaisin klo 17-18 Kumpulan liikuntakeskuksen Yläsalissa C-lohkossa.

Torstaina 29.9. pelataan lentopalloa.

 

 

 

  • No labels