• Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry
  • Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry on Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa että matematiikan opiskeluun liittyvää toimintaa. Toimimme myös aineemme opiskelijoiden edunvalvojana yliopistolla. 

Tervetuloa!

Tervetuloa opiskelemaan matematiikan ja tilastotieteen laitokselle! Matrix on kaikkien matematiikan opiskelijoiden, siis myös sinun, ainejärjestö. Järjestämme syksyllä uusille opiskelijoille eli fukseille runsaasti toimintaa aina urheilusta ja excuista bileisiin, joten syksyllä ei varmasti tule tylsää.

Tietoa fuksitapahtumistamme saat näiltä sivuilta, etenkin fuksisivultamme, sinulle lähetetystä Matrixin punaisesta fuksiläystäkkeestä ja syksyllä tuutoriltasi, joka on vanhempi fuksien auttamiseen perehdytetty opiskelija. Fuksioppaastamme löydät paljon opiskeluun liittyvää tietoa sekä apua, ja voithan aina liittyä IRC-kanavallemme #matrix-ry IRCnetissä.

Ajankohtaisinta tietoa tulevista tapahtumista saat liittymällä Matrixin sähköpostilistalle. Katso myös kalenterimme.

 

Ajankohtaista
Suunnittele juhlavuoden kunniaksi haalarimerkki!

Matrix täyttää vuoden 2015 maaliskuussa 20 vuotta ja juhlistamme tätä merkkitapahtumaa muun muassa uuden haalarimerkin muodossa!

Järjestämme haalarimerkille suunnittelukilpailun.
Ehdotuksen tulee olla sellaisessa muodossa, että se on valmis painettavaksi. Valmiit ehdotukset voi lähettää osoitteeseen elsa.nyrhinen@helsinki.fi. Haalarimerkistä tulee käydä ilmi, että Matrix viettää 20-vutisjuhliaan. Haalarimerkin pisin ulottuvuus (halkaisija/lävistäjä) on 8 cm.

Ideointiaikaa on 10.10. asti. Voittajamerkin suunnittelijalle on luvassa mainetta, kunniaa ja muutama ilmainen merkki. Päästä siis luovuutesi valloilleen!


20v vuosijuhlat 28.2.2015 - blogi


Tulevat tapahtumat

 

26.-28.10 KJYR

Kumpulan järjestöjen yhteinen risteily Silja Symphonylla.

2.11 Moodin ja Matrixin yhteissitsit 

16.11 Pikkujoulut

23.11 Beer Pong -turnaus 

28.2.2015 Vuosijuhlat

 

 
  • No labels