• Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry
  • Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry on Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa että matematiikan opiskeluun ja työelämään liittyvää toimintaa. Toimimme myös aineemme opiskelijoiden edunvalvojana yliopistolla. 

 

 

Ajankohtaista

 

Matrixin alastonkalenteri 2016

Se on vihdoin täällä - Matrixin Alastonkalenteri 2016!

Matrixin hallitus on tehnyt historiaa julkaisemalla ensimmäisen oman vuosikalenterinsa! Kalenteria voi ostaa Komerosta milloin vain. Kalenteri on varustettu vähäpukeisella matemaatikkokauneudella ja -komeudella tarjotakseen iloa vuoden jokaiselle kuulle. Kalenterin hinta on 10€, ja osa tuotosta lahjoitetaan Punaisen ristin katastrofirahastoon. Ostamalla kalenterin palvelet siis oman mielihyvän lisäksi myös suurempaa hyvää!

Hanki siis jo nyt omasi, tai anna vaikka lahjaksi alastomuutta arvostavalle ystävällesi!

 

 

Matrixilla on ihka ensimmäinen pääyhteistyökumppani, Solinor Oy!

Yhteistyösopimus Solinorin kanssa antaa Matrixille mahdollisuuden tutustua työelämään,
kun taas Matrix puolestaan tuo huippuluokan matemaatikkoja lähelle Solinoria.

Jäsenille tämä tarkoittaa lisää työelämän kontakteja ja uudenlaisia tapahtumia.
Viime keväänä vietettiin leffailtaa Solinorin kanssa
ja tänä syksynä järjestettiin ihka ensimmäinen Mathathon.

Lisää tietoa Solinorista osoitteessa: https://solinor.fi/
 

Tulevat tapahtumat

30.4. - 1.5. VAPPU!

Mitä vappuna tapahtuu? Missä on Matrix? Eikö vapu lopu? Vappuun on enää kaksi viikkoa aikaa, joten tässäpä pieni tiivistelmä Matrixin vappusuunnitelmista! Matrixin vapulla on myös oma Facebook-tapahtuma, jonne pyritään päivittämään myös ajankohtaista tietoa vapun etenemisestä https://www.facebook.com/events/472662942922890/

Perinteisesti vappuaatto on polkaistu käyntiin poksauttamalla skumpat kello 12 kattoterassilla. Tänä vuonna lauantaina 30.4. (Exactumin ollessa viikonlopun vuoksi kiinni) kuohuvat korkataan Kumpulan Unisportin viereisten kerrostalojen katolla. Katolle siirrytään yhdessä A.I. Virtasen aukiolta kello 11:50.

Kun vappu on saatu perinteisin menoin käyntiin, laskeudutaan katolta takaisin ilakoimaan A.I. Virtasen aukiolle, missä emännistö ja isännistö tarjoilee jäsenille ilmaisia hot dogeja. Hodareita paistellaan kello 15 asti, mikäli niitä riittää. Huomatkaa, että Physicum on auki 11:30-15:00, joten vessaan pääsee tuolloin.

Hodareiden ja hengailun jälkeen on aikaa järjestäytyä omaan tahtiin kohti Mantan pesua ja lakitusta. Havis Amanda saa lakin Kauppatorilla kello 18:00. Tällöin päästään painamaan myös omat ylioppilaslakit päähän. Yleisönpaljoudessa Matrixin lippu liehuu merkkinä matemaatikoista. Lakituksen jälkeen Kauppatorilta purkaudutaan Senaatintorille Tuomiokirkon portaiden yläpäähän nauttimaan vappufiiliksestä ja punahaalarisesta seurasta.

Vapun viralliset jatkobileet eli Vappurehan järjestävät Matlu, Limes ja Condus. Vappurehaa juhlitaan Mikonkadun Amarillossa kello 21 alkaen. Bileiden Facebook-tapahtuman löytää osoitteesta https://www.facebook.com/events/1069516363092240/

Sunnuntaina eli vappupäivänä jatketaan menoa Ullanlinnanmäellä vappupiknikillä. Matrixin teltta ja lippu pystytetään aamupäivällä Ullikselle ja sijainti pyritään päivittämään reaaliajassa Facebook-tapahtumaan. Lisää skumppaa, lisää ruokaa, lisää vappua!

Lyhyesti:

La 30.4.
klo 11:50: siirrytään katolle A.I. Virtasen aukiolta
klo 12:00: skumpat auki!
sen jälkeen: hodareita ja hengailua A.I.Virtasen aukiolla klo 15 asti
klo 18:00: Mantan lakitus Kauppatorilla
sen jälkeen: Tuomiokirkon portailla vappumeininkiä
klo 21:00 alkaen: Vappureha Amarillossa

Su 1.5.
Vappupiknik Ullanlinnanmäellä

Pukukoodi: Haalarit ja ylioppilaslakki

 

Hallituksen kokous 6.5.

Matrixin hallituksen kokous perjantaina 6.5. klo 16 Klusterilla. Paikalle ovat tervetulleita kaikki Matrixin jäsenet.

Matrixin liikuntavuoro

Matrixilla on liikuntavuoro torstaisin klo 17-18 Kumpulan liikuntakeskuksen Yläsalissa C-lohkossa.

Torstaina 5.5. pelataan koripalloa.

 

 

 

  • No labels