• Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry
  • Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry 

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry on Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa että matematiikan opiskeluun ja työelämään liittyvää toimintaa. Toimimme myös aineemme opiskelijoiden edunvalvojana yliopistolla. 

 

 

Ajankohtaista


Uusi opiskelija, tervetuloa mukaan!

Onneksi olkoon uudesta opiskelupaikastasi Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa matematiikalla! Syksysi tulee olemaan mielenkiintoinen ja täynnä tapahtumia, joten henkinen valmistautuminen hauskanpitoon, ystävystymiseen ja mielenkiintoiseen opiskeluun kannattaa aloittaa jo nyt. Matrix on koonnut uudelle opiskelijalle kaiken tärkeän omalle sivulleen, jonne pääset seuraavaa linkkiä seuraamalla: Uudelle opiskelijalle

Matrixilla on ihka ensimmäinen pääyhteistyökumppani, Solinor Oy!

Yhteistyösopimus Solinorin kanssa antaa Matrixille mahdollisuuden tutustua työelämään,
kun taas Matrix puolestaan tuo huippuluokan matemaatikkoja lähelle Solinoria.

Jäsenille tämä tarkoittaa lisää työelämän kontakteja ja uudenlaisia tapahtumia.
Viime keväänä vietettiin leffailtaa Solinorin kanssa
ja tänä syksynä järjestettiin ihka ensimmäinen Mathathon.

Lisää tietoa Solinorista osoitteessa: https://solinor.fi/
 

Tulevia tapahtumia

23.6. Juhannusgrillailut

(IN ENGLISH BELOW)

 
Onko juhannussuunnitelmat vielä auki? Onko ainoa omistamasi grillausväline parin euron kertisgrilli, joka mysteerisesti onnistuu polttamaan minkä tahansa syötävän materiaalin pinnan samalla säilyttäen sen sisustan täysin raakana? 
Ongelmiinne on ratkaisu, Matrixin juhannusgrillailut. Paikalla on taas yllättäen parasta matemaatikkoseuraa, toimiva grilli, sohvia, grillilisukkeita ja herkullista siticolaa. Eli ainoa asia minkä tarvitset mukaasi on grillattava ja itsesi. 
Grillailun aloitamme Klusterin edustalla 23.6. noin suunnilleen kuudelta ja jossain kohtaa iltaa siirrymme seuraamaan juhannuskokkoa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nothing to do on the midsummer? Is your only grill a pathetic little disposable grill?
There is an answer to these problems, Matrix midsummer eve grilling get-together thing. There will be absolute diamond standard mathematician company, an actual grill, sofas, condiments and siti cola, so the only thing you have to bring with you is the food you want to grill. 
We'll start the grilling in front of Klusteri 23.6. at around 6PM and at some point we'll go see a midsummer fire.

Matrixin liikuntatoiminta

Matrixilla on liikuntavuoro torstaisin klo 17-18 Kumpulan liikuntakeskuksen Yläsalissa C-lohkossa. Vuorot ovat kesätauolla.

Matrixilla on lisäksi ulkoliikuntakerho whatsappissa. Kaikille avoimeen whatsapp-ryhmään voit liittyä tästä.

Matrixilla on nyt myös whatsapissa toimiva salikerho. Salikerhon whatsapp-ryhmään voit liittyä tästä.

Matrixin ideapankki

Matrixilla on nykyään myös ideapankki, johon voi käydä lisäämässä vapaasti ideoita, esimerkiksi tapahtumista, teemoista ja muusta.

Linkki ideapankkiin on tässä.

Matrixin häirintäyhteydenottolomake / Harassment contact sheet

Voit ilmoittaa tällä lomakkeella, jos olet kokenut syrjintää, häirintää tai ahdistelua Matrixin tapahtumissa, Kumpulan kampuksella tai muussa opiskeluun liittyvässä yhteydesä.


You can report on this form if you have experienced discrimination or harassment at the Matrix event, at the Kumpula campus or in any other study-related context.

 

 

 

  • No labels